Hvordan man laver en Sunburst Valance

March 22

Sunburst vinduer er populære arch-top windows, der har et dekorativt udseende til dem. De lod i lys, som kan være god i de fleste situationer. Nogle designere vælger for at lade dem afdækket. Men hvis du har brug at blokere lys fra kommer ind på visse tidspunkter af dagen, du kan gøre en sunburst valance at dække dem.

Instruktioner

•Fit den bøjelig stang til vinduet. Klippe det tilpasses vinduets øverste kurve. Afgøre, hvor montering klip vil gå langs vinduesrammen. Gøre mærker på vinduesrammen, så du ved hvor man kan placere udklippene. Derefter, ordne stangen og måle længden af det.

•Monter klip efter de retninger, der kommer i gardin stang kit.

•Klippe stof i et rektangel. Den længste længde bør være dobbelt måling af gardinstang fra trin 1. Anden dimensionen bør være højden af den højeste del af vinduet plus 12 1/2 inches. Den ekstra højde er for de indsamlede puf i bunden; Hvis du vil lave en valance for et virkelig lille vindue (mindre end 24-tommer bred), kan du reducere dette til otte inches.

•SEW en lomme på bunden længde, der er 1 1/2-inches høj. Sy en to-tommers lomme på toppen (modsatte bunden side), og derefter sy lige over 1/2 tommer ned fra toppen til at gøre en flæse. (Den sidste del er valgfri, hvis du ikke ønsker en flæse, skære stoffet til kun 12 inches mere end højden af vinduet og fjerne flæse, hvilket gør både top og bund lommer det samme.)

•Sæt den strop, der kommer med gardin stang kit i den nederste lomme, indsamle det som du go. Træk remmen for at gøre en cirkel.

•Sæt den bøjelig stang ind i top lommen. Fastgør stangen på plads på clips, langs den rude indramme.

•Træk stof i en bunke på midten af bunden af vinduet. Wrap den anden rem omkring ydersiden. Trim overskydende på begge stropper. Skubbe den cirkel, der dannes af den første rem over bundter op stof således at det skaber en puf. Arrangere stoffet samledes i både puf og den vigtigste gardin, så de er symmetriske.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com