Sådan oprettes en hjem Mail sorterings Station

March 23

Sådan oprettes en hjem Mail sorterings Station

Det er almindeligt for husholdninger til at komme ud af hånden med samlinger af papirarbejde og mail (blandt andet) hober sig op overalt. Mange familier føler med tab, hvordan vi kan genvinde kontrollen over deres opholdsstuer. Organisere ekspert Marla Cilley lærte sig selv hvordan man opsætter hurtig og nem daglige rutiner og var i stand til at overvinde den rod, der at overtage hendes liv. Oprettelse af en simpel rutine til at kontrollere poststrømmen ind og ud af hjemmet er en fantastisk måde at begynde at declutter.

Instruktioner

•Vælg en placering til at konfigurere et hjem mail sorterings station. Læg mærke til hvor du generelt stop og drop off mail ved at indtaste dit hjem. Hvis det er muligt, vælge et område tæt på dit hjem forstuen.

•Sæt et lille bord eller skrivebord og en stol i den valgte spot. Hvis du vælger at tilføje dekorative elementer som en lille plante eller en vase af silke blomster for at gøre rummet indbydende, holde tingene simple.

•Tag en tur til en lokal kontor forsyning butik for at afhente de afgørende komponenter, der vil hjælpe med at få dit hjem e-mail sorterings station op og kører. Købe et par stabling bakker, en fil eller en lille arkivskab, desktop opbevaring skuffer, en holder til penne og blyanter, kuverter og frimærker, en lille papir shredder og en lille skraldespand.

•Indstil op din mail sorterings station ved at placere de stabling bakker på bord eller skrivebord. Mærke en bakke "Indkommende regninger." Mærke en anden bakke "Indgående personlige" og en tredje bakke "Udgående post."

•Sæt opbevaring skuffer på bord eller skrivebord til at gemme mail organisering essentials såsom papirclips, en hæftemaskine og hæfteklammer, kuverter og frimærker. Label skuffer samt for ikke at glemme, hvad der er indeni. Tilføj pen og blyant indehaveren og placere et par nye penne og skærpet blyanter inde.

•Anbring lille papir shredder og skraldespand under skrivebordet. Dette gør det muligt at skille sig af med junk mail og eventuelle uønskede dokumenter, der indeholder personlige oplysninger hurtigt og nemt. Omfatte en mellemstore storage bin som en del af dit hjem e-mail sorterings station for at indsamle junk mail til genanvendelse. Tømme den, så snart det bliver fuld.

•Sæt dit hjem e-mail sorterings station til at bruge med det samme. Oprette en simpel rutine, der virker for din husstand. Sortere daily mail over genanvendelse bin. Fjern de indgående mail bakker hver par dage ved at indgive regninger, der er blevet betalt i en fil eller arkivskab på et andet område. Send off udgående e-mail-emner i tide. Tømme papirkurven bin dagligt og lad ikke din mail sorterings station at blive rodet. Holde området pæn og ser attraktive.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com