Hvordan at slippe af med hvepse omkring poolen

July 17

Hvordan at slippe af med hvepse omkring poolen

Hvepse er tiltrukket af vand, sød lugt og smag og lyse farver, som alle er til stede i og omkring en familie swimmingpool. En hveps angreb omkring din pool er ikke kun et irritationsmoment. Det kan også være farligt for mennesker, der er allergisk overfor hvepsestik. Ringer i en exterminator ville være den mest hensigtsmæssige løsning, men der er et par ting du kan prøve på din egen at eliminere disse skadedyr.

Instruktioner

Afskrække hveps angreb

•Rengør op sukkerholdige spild fra søde drikke lige bortrejst. Undgå at bære lyse blomstermønstre, parfume eller cologne, især i sensommeren. Dække mad og åbne drikke containere og disponere over dem i skraldespande, der er tæt dækket og renset for enhver mad eller drikke udslip. Fjern nedfaldne frugter fra jorden, og ikke gå barfodet rundt frugttræer.

•Purchase kommercielle wasp fælde og agn det ifølge producentens anvisninger. Alternativt kan du gøre din egen vand fælde ved at følge nedenstående trin.

•Brug en hobbykniv, skære toppen off en to-liters flaske ned til skuldrene på flasken. Smide flaske cap. Fyld flasken til halvvejs med vand og sprøjte i en lille flydende sæbe. Smøre nogle marmelade eller honning på flaske åbning og vend det så at den sidder på anden side af flaske som en tragt. Tape de to dele sammen hvis det er nødvendigt og Placer fælden langt fra swimmingpool-området. Hvepse vil flyve i at komme til det sukkerholdige stof og sandsynligvis falde i vandet. Tømme fælden dagligt.

Ødelægge reden

•Locate reden hvis det er muligt. Tidlig sommer er det bedste tidspunkt, før hveps koloni begynder at vokse. Hvepse vil rejse langt fra deres reder til at finde vand, så reden ikke kan være på din ejendom. Hvis du observere hvepse rejser i en lige linje, er chancerne, de kommer fra eller til reden. Passe på at iagttage fra en afstand. Hvis reden er let tilgængeligt, kan du prøve at ødelægge det eller dræbe hvepse dig selv. Ellers kan du ringe i en professionel.

•Wait indtil mørkets frembrud Hvornår hvepse vil sandsynligvis være inde i reden. Bære beskyttelsesudstyr og sørg for, at ingen hud er udsat. Dække en lommelygte med røde cellofan eller en gennemsigtig rød klud; hvepse er tiltrukket af lys, men ikke kan se farven rød. Tænde lys og holde den uddannet på reden.

•Approach hvepsen reden roligt for at undgå at vække dens indbyggere. Hvepse kan være meget aggressive, når forstyrret, men de er mindre aktive om natten, især hvis temperaturen er under 50 grader Fahrenheit.

•Applicer kommercielle insekticider til reden efter fabrikantens anvisninger. Check for hveps aktivitet i morgen.

•Alternativt skal der foreligge, hvis du har ingen insekticid, hurtigt dække reden med en taske, binde det ud og skære det ned. Drop det i en spand vand eller fryse det at dræbe hvepse.

Tips & advarsler

  • Hverve en vens hjælp til at holde lommelygten, mens du forsøger at fjerne reden. Hjælperen bør også bære beskyttelsesudstyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com