Hvordan du udskifter Thermo kobling på Whirlpool vandvarmeren

March 24

Hvordan du udskifter Thermo kobling på Whirlpool vandvarmeren

Termoelement på dit Whirlpool vandvarmeren overvåger pilot lys. Hvis piloten går ud, skærer termoelement for gasforsyningen til pilot røret. Når termoelement går dårligt, vil pilot lyset ikke blive oplyst på grund af mangel på brændstof. Erstatte et termoelement på en Whirlpool vandvarmeren kræver fjernelse afbrænde assembly. Afbrænde assembly lægger på bagsiden af den mangfoldige forsamling.

Instruktioner

•Drej off gas til vandvarmeren på afspærringsventil på house gas rør. House røret afspærringsventil er en løftestang i nærheden af røret kommer ud af væggen.Find gas kontrolknappen på forsiden af vandvarmeren. Tryk på kontrolknappen indad og drej knappen til "off" position.

•Drej klippet at sikre nederst adgang til døren til vandvarmer med fingeren og fjerne yderdøren. Fjern skruerne på hver ende af den mangfoldige forsamling med en Phillips-head skruetrækker. Den mangfoldige forsamling er lang panel i bunden af vandvarmeren, at termoelement og pilot rør går igennem.

•Locate slutningen af termoelement nederst til venstre for vand opvarmningsanlægget gas kontrol ventil. Drej termoelement sikring møtrik med uret med en skruenøgle til at afbryde termoelement fra gas ventil. Afbryde det pilot røret på nederst til højre på gas ventil med en skruenøgle. Fjerne center mangfoldige røret fra nederst i midten off gas ventil med en skruenøgle. Træk de to ledninger fra de termiske afbrydere under gas ventil med fingrene.

•Grasp enderne af den mangfoldige forsamling med dine hænder, og træk det lige ud fra under vandvarmeren. Hel burner forsamlingen vil komme ud med den mangfoldige forsamling. Finde klippet på indersiden af den mangfoldighed, der sikrer det to stykke ledning stik, der termisk ledningerne og termoelement igennem. Lirke klippet lige ud med en flad-head skruetrækker.

•Træk termoelement fra pilot tube-forsamling fra ydersiden af den mangfoldige forsamling. Skub den nye termoelement gennem forreste af de mangfoldige forsamling og til pilot tube forsamling, indtil det klikker på plads. Sted, de to stykke ledning stik i to ledningerne og termoelement foran den mangfoldige forsamling med rillen af klippet lige på indersiden kant af den mangfoldige forsamling. Skub holderen klip over stik rille at sikre stik til de mangfoldige forsamling.

•Skub brænder i bunden af vandvarmeren indtil den mangfoldige forsamling er flush omkring ydersiden af vandvarmer tank. Glide de to ledninger tilbage i de termiske afbrydere nedenfor gas ventil. Tråd mangfoldige røret ind nederst i midten af gas ventil, indtil det er hånd stramt. Drej tube forbindelsen en anden 3/4 omgang med en skruenøgle.

•Thread pilot røret under højre side af gas ventil og termoelement under venstre side af gas ventil. Tråd begge, indtil de er hånd stramt og vende hver en yderligere 3/4 omgang med Skruenøglen. Sikre den mangfoldige forsamling til vandvarmer tank med de sikre skruer.

•Åbn op gas ventil på house gas rør. Tryk på i på vand opvarmningsanlægget gas ventil og drej den til "pilot" position. Holde en match nær pilot røret under vandvarmeren mens du trykker på vand opvarmningsanlægget gas ventilknop. Når tænder pilot lys, gas ventilknop til "på" position. Placer adgang døren over de mangfoldige forsamling og fastgør med turn klip.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com