Sådan transplantation japanske lanterner

March 25

Sådan transplantation japanske lanterner

Japansk signallygte (Physalis alkekengi) er en iøjnefaldende plante, der vil producere små, hvide blomster i midsommer. Snart vil blomstrer erstattes af lyse røde avner, der ligner japanske lygter. Med deres lange stængler, japanske lanterner er dejlige i afskårne blomsterarrangementer og er ofte bevaret til brug i tørre ordninger eller kranse. Hvis din japansk lanterne er outgrowing sine grænser, kan anlægget let flyttes til en anden placering. Transplantation japansk lanterne i foråret at bosætte sig i tiden før planten blomstrer i midsommer. Japanske lanterner omtales også som kinesiske lanterner.

Instruktioner

•Forbered en spot for de japanske lanterner. Vælg et sted, der modtager mindst seks timer af sollys hver dag.

•Anvend en skovl til at dyrke jord til en dybde på 10-12 inches. Tilføj 4 til 6 inches af kompost eller sphagnum, og arbejde det ind i jorden.

•Kapacitet japansk signallygte plante dagen før transplantation. Anlægget vil overleve flytningen bedre hvis det er godt hydreret. Transplantation japansk lanterne i morgen på et køligt og overskyet dag.

•Sæt en skovl omkring 6 inches fra anlægget, at du agter at transplantationen. Rock skovl frem og tilbage for at løsne rødderne, og fortsætte med at arbejde omkring planten. Når du har gravet omkring planten, indsætter skovl i jorden og løft japansk signallygte planten fra jorden. Prøv at efterlade så meget jord på rødderne som muligt.

•Placer anlægget, sammen med jorden, i en papkasse eller trillebør til at transportere det til sit nye sted. Transplantation japansk lanterne straks, så rødderne ikke har tid til at tørre ud.

•Dig et hul kun som dybt som rodklumpen men to til tre gange så bred. Placer den japanske lanterne i hullet. Sørg for kronen af anlægget, som er det punkt, hvor planten med stilken, er omkring en tomme over jorden. Hvis kronen er begravet, kan det let rådne.

•Tamp jorden fast omkring planten. Vand japansk signallygte dybt umiddelbart efter plantning. Derefter vand planten når top 2 til 3 inches af jorden føles tør at røre.

•Fertilize japansk Lygten planter 2-3 måneder efter omplantning. Bruge en vandopløselig gødning for blomstrende planter, anvendes efter anbefalinger på pakken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com