Sådan installeres et Spring for at lukke et Metal Hegn

March 26

Sådan installeres et Spring for at lukke et Metal Hegn

Installere springs på en metal hegn kan effektivt lukker porten automatisk når du afslutter. Dette sikrer, at porten ikke ved et uheld stå åbent, som kan mindske sikkerheden af kæledyr og børn på din ejendom. En selvlukkende gate er en bekvemmelighed vare at tillader indgang og udgang med hænderne fulde og som giver mulighed for håndfri-lukning. Ridning ryttere også nyde denne funktion på et metal hegn, således at de kan navigere hest gennem hegnet og behøver ikke at jockey i position til at lukke porten fra hesteryg.

Instruktioner

•Holde den selvlukkende gate foråret til indgangen metal omkring 6 inches fra bunden med ene ende på hjørne post på den hængslede side af porten og anden enden på porten selv. Mark med en markør inde i hvert hul for de fire skruer. Gate foråret afsat.

•Predrill hvert mærke med et lille twist drill bit for metal at danne pilot huller til skruer. Placer gate foråret tilbage i position, og skrue de skruer forsynet med gate foråret hjørne post side først og derefter på porten.

•Åbn porten fuldt ud, og derefter give slip på den. Se, da det lukker for at observere, om det lukker helt. Hvis det ikke lukke helt, skal spændingen på gate forår øges. Drej justeringsskrue til højre med en flad skruetrækker til at øge spændingen, så porten lukkes helt.

•Hvis gate pandehår lukke højlydt med overdreven kraft, justere spændingen på lukning side post, så det er løsere. Drej justeringsskrue til venstre med en flad skruetrækker til at løsne spændinger, således at porten fuldt lukker uden unødigt pres.

Tips & advarsler

  • Det kan tage adskillige forsøg på at justere en selvlukkende gate foråret, så det gælder den korrekte mængde af lukning kraft. Start dine justeringer ved at dreje skruen en tur ad gangen til venstre eller højre. At dreje mere end en revolution kan foretage justeringer mere tidskrævende.
  • Selvlukkende låse sammen med gate springs kan forhindre små børn i at åbne en port, når det lukker. Denne metode er sikkert for metal hegn omkring din ejendom og pool gates.
  • Predrilling pilot hullerne til skruerne kan du bruge de skruer forsynet med selvlukkende gate foråret. Til anvendelse på et træ gate er predrilling ikke påkrævet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com