Spiser Critters tomat planterødder?

March 28

Spiser Critters tomat planterødder?

Flere åbenlyse critters spise tomatplanter--hjorte, kaniner, selv larver-- men der er også to væsner, der kan - og nogle gange--angribe dine tomater fra jorden op. Eller, mere præcist fra under jorden op. Gophers og modermærker kan både spise tomat planterødder, dræbe planterne natten over. Du kan gøre et par ting at beskytte dine planter mod sådanne væsner, begyndende med senge i som du plante dem.

Plante dine tomater i containere

Plante tomatplanter i stærke beholdere beskytter deres rødder fra muldvarpe og gophers. Selv hvis beholderen sidder på jorden, er modermærker og gophers hjælpeløse til at komme til deres rødder.

Beskytte din opvokset have

Hvis tomater er plantet i en opvokset have i et område, hvor gophers eller muldvarpe er kendt for at være et problem, lægge grundvolden til haven på toppen af en fin wire mesh skærm, der er lidt større end størrelsen på boksen haven. Lægge en 4-af 4-fods have oven på en skærm, der er 4 1/2 fod kvadrat. Lægge en 4-8-fods fod boks oven på en finmasket skærm er 4 1/2 af 8 1/2 fod. Når boksen er lagt oven på raster, udfylde boksen med din voksende jord - tyngdekraften vil holde boksen solidt fastgjort til den trådnet, hvilket gør det unødvendigt at vedhæfte trådnet til bunden af boksen. Og trådnet vil stoppe enhver mole eller gopher, der forsøger at angribe dine tomater fra neden.

Gå i offensiven

Hvis dine tomater er plantet i en ubeskyttet haven, tage skridt til at afskrække eller diffusere antaste gopher eller muldvarpen til at beskytte dine planter. Pund 4-mund-lang metal indsatserne i jorden hele vejen rundt om din tomater, forlader ikke mere end 2 inches mellem indsatserne. Dette er en tidskrævende og arbejdskrævende måde at afskrække gophers og muldvarpe, men det kan være effektiv. De fleste skikke og gophers kan ikke ligesom at grave fouragering tunneler dybere end 3 fødder, så at skabe en underjordisk metal "hegnet", der er dybere end de fleste gophers sørge for at grave være afskrækkende.

Fælde Gopher

Købe en human gopher fælde og Følg fabrikantens instruktioner for markedsføring og lokkemad i fælden. Når fanget, skal du kontakte din lokale humant samfund for at bestemme det bedste sted at frigive critter.

Plante Narcissus løg, en naturlig afskrækkende

Plante narcissus løg--jonquils, paperwhites eller påskeliljer--, langs omkredsen af din have eller endda mellem din tomatplanter, som en naturlig hindring for gophers og muldvarpe. Narcissus pærer udsender en duft, som gophers ikke kan lide, så gophers tendens til at vende sig væk hvis de finder en mur af narcissus pærer blokerer deres vej.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com