Hvordan installerer jeg en A-Frame stigen kabinet i Above Ground Swimming Pools?

March 28

Hvordan installerer jeg en A-Frame stigen kabinet i Above Ground Swimming Pools?

En overjordiske pool er en, der stikker synligt over overfladen af jorden. Stige og stige, så passe på den ydre rand af poolen. Det er afgørende, at du måler og gøde jorden før installation. Sørg for der er nok plads til prøvelokalet. Måle afstanden mellem den nye kabinet og den udvendige kant af poolen før sikring skabet på plads. Tegne et diagram for at hjælpe dig med at visualisere, hvilke komponenter gå hvor. Niveau jorden, vinkel og holdning i kabinettet omhyggeligt, at tage regelmæssige målinger, og lave porten den korrekte vej rundt.

Instruktioner

•Decide hvor skabet vil gå. Måle egnede områder ved hjælp af et målebånd. Ifølge Inyo Pools er mindst 3 fødder plads påkrævet mellem stigen og andre objekter i din have. Overveje adgang til poolen fra begge sider af stigen, hvor porten åbnes og hvor bred porten åbnes. Flytte din eksisterende stigen, hvis kabinettet ikke bliver passe omkring det komfortabelt som det står. Re lave stigen.

•Level jorden med en spade og vaterpas. Kontroller højden er mindst 48 inches fra top til bund. Den mindste barriere højde for alle overjordiske pools er 48 inches, som beskrevet af Vinyl værker Canada. Kompakt jord ved hjælp af den flade del af spade. Husk, løs jord er ustabil. Måle den korrekte afstand fra kanten af poolen til kabinettet ved hjælp af et målebånd. Hvis skabet har ekstra fødder, grave fire lige-dybde huller.

•Tilføj vand langsomt til nem-mix beton i en større beholder. Mix med spade eller et lignende værktøj. Drej skabet den korrekte vej rundt før du sikkert det. Skubbe fødderne inde i hullerne. Kontroller, at alle fire ben af kabinettet er fuldt understøttet.

•Kontrollér justeringen af kabinettet med et vaterpas. Bruge en hammer til at justere ved forsigtigt at trykke de højere kanter nedad indtil justeringen er lig på alle fire sider. Fylde de fire huller med din færdigblandede beton. Lad det tørre i flere timer.

•Sæt hængsler til højre side af kabinettet ved hjælp af skruer og en skruetrækker. Tillægge hængslerne ved hjælp af præ-gevind huller porten. Tilføje træspåner eller et gummi-overflade til jorden for at øge sikkerheden og appel af kabinettet, især hvis du har små børn.

Tips & advarsler

  • Installere stigen kabinet omhyggeligt, og sikre, at det er forsvarligt fastgjort til undgå ulykker. Vælg en indhegning, der opfylder BOCA, ANSI og NSPI sikkerhedsstandarder.
  • Arbejder i nærheden af vand kan være farlige, da nogle overflader er glatte. Tør området først, før arbejdet påbegyndes.
  • Sikre, at du køber en indhegning, der passer til dit space. Derved undgår dyre fejltagelser og tidskrævende restitution anmodninger.
  • Efterlad ikke fabriksbeton alt for lange ubrugt, da det vil tørre solid.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com