Sådan fastgør 3 tommer skum bestyrelsen

March 30

Sådan fastgør 3 tommer skum bestyrelsen

Tre tommer bestyrelsen skumisolering er ekstremt tykke, når det kommer til isolering af et hjem, og hvad angår isolering går jo tykkere jo bedre. Bestyrelsen skumisolering er typisk findes i kældre til at hjælpe med at isolere et hjem fra elementerne. Det er installeret mellem studs mod cement board. Mens dette board skumisolering er tyk, er det ekstremt let og nem at arbejde med. Det kan ikke virke som meget, men denne isolering er meget nyttige og kan også hjælpe med at skære ned på udgifter til energi. Installation kan udføres af enhver boligejer i en meget kort tid.

Instruktioner

•Measure område af væggene til at regne ud hvor mange stykker af skum bestyrelsen vil være behov for installation. En typisk bord skumisolering er 4 fødder af 8 fod. De fleste vægge bliver otte fod høje. Registrere den samlede fødder på tværs af alle vægge i hele rummet og dividerer med fire at få mængden af plader, der vil være behov for.

•Klippe hvert bord på størrelse med en hobbykniv og et T-square. Disse bestyrelser vil passe mellem studs i væggen. De fleste hankatte er 16 inches på midten, så de fire-fods bestyrelser skal være skåret i tre lige 16 tommer stykker til at undgå enhver form for affald. Mark i bestyrelsen, hvor snittet bliver lavet og køre en hobbykniv over hele linjen, ved hjælp af en T-square for at gøre et lige snit. Fastgør bestyrelsen og skære langs den anden side med en hobbykniv til at fastgøre den første stykke ud.

•Applicer konstruktion lim på bagsiden af skum bestyrelsen og også til cement mur installeres den på. Spredt ud lim med en tape kniv. Dække hele brættet med klæbemiddel til at sikre, at det vil sikre fast på cement væggen.

•Tryk på bord mod væggen og hold på plads for et minut til at give det tid til at overholde. Gentag denne proces for hver bord hele vejen på tværs af rummet, og sørg for at skubbe den hele bestyrelsen mod væggen hver gang så det korrekt kan overholde.

•Staple plastfolie til studs. Udrulning af plast og begynde at hæfte det over alle bestyrelsens skum. Dette vil fungere som en dampspærre.

Tips & advarsler

  • Negle ikke isolering til knopperne, som nogen huller vil reducere r-værdi.
  • Det er også nødvendigt at installere drywall over skum board og lagen. Det vil generelt være kode i de fleste områder på grund af brandfare, hvis skum bestyrelsen venstre udsættes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com