Sprøjtning mangotræer med kobber

March 30

Sprøjtning mangotræer med kobber

De højeste produktivitet og bedst smagende frugter har en mangotræ adgang til tilstrækkelige næringsstoffer, herunder kobber. Kobber er sprøjtes direkte på bladene som et supplement til jorden næringsstoffer. En kobber Blandtegning spray serverer flere roller for en mangotræ. Det slagsmål visse skadelige svampeinfektioner, og det er et vigtigt næringsstof, der hjælper træet vokser. Kobber svampedræbende sprays, når bruges til at bekæmpe infektion, kan tjene en dobbelt funktion af fastsættelse af kobbermangel.

Kobber næringsstof Sprays

Mangotræer vokser i kalkholdig substrater drage fordel af årlige spray anvendelser af kobber blandet med zink, mangan og boron, for de første fem år af livet. I neutral eller sure jord er det bedre at bruge en kobber Blandtegning spray uden de andre elementer, men at indarbejde zink, mangan og bor i jorden. Blandtegning sprays kan findes med forskellige kombinationer af råvarer fra gård og haven Centre. Andre næringsstoffer, som mangotræer kræver fås gennem jorden gødning. Identificere kobbermangel i mangotræer ved udseendet af bleg blade, brændt løv tips og pletter af grå-brun på bladene.

Kobber svampedræbende Spray

Mange af de vigtige sygdomme og skadedyr, der inficerer mangotræer kan styres med kobber sprays. Kobber svampedræbende sprays formuleres ofte som kobberhydroxid og kan indeholde så meget som 50 procent kobber, hvilket gør dem nyttige som næringsstof sprays. Forberede spray som anvist og henvende sig direkte til løv. Kobber sprays forhindre fremkomsten af meldug, anthracnose og alga spot, en parasitisk alga. Meldug og anthracnose er svampe der angriber unge toppe af træ.

Ansøgning

Rette timing og metode er nødvendige for at sikre, at kobber sprøjter deres bedste. Når sprøjtning for at forhindre anthracnose eller andre svampe, gøre grundig og direkte dækning på voksende, unge væv. Anvende svovl og kobber i tidlige forår når panicle udvikler. For at forhindre frugt infektion, skal du anvende spray på frugt under hele dets udvikling. Bruge tungere applikationer af spray i perioder med kraftig regn. Forberede Blandtegning sprays som anvist og spray på alle overflader af modtagelige dele.

Mango Tree Care

Mangotræer drage fordel af generelle jord befrugtning af kvælstof, fosfor, kaliumchlorid og kalium i hele deres liv. For det første år, give 1/4-pund hver en eller to måneder. Øge til 1 pund i tre til fire ansøgninger om året når træet er etableret. Når mangotræer er først plantet, er regelmæssig vanding nødvendigt at holde jorden fugtig for de første par måneder, som planten etablerer. Når det er etableret, lidt vand er nødvendigt undtagen udvidet tørke perioder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com