Hvordan til at skære ned i et træ, lænet mod et andet træ

March 31

En leaner--et træ skubbet i en kraftig vind eller en forkert fældede træ--fortjener din største respekt som det kan falde på en person med dødbringende resultater. En leaner eksemplificerer en klar til at ske ulykke og behov fastsættelse hurtigst muligt. Mens flere metoder til at skære ned et slankere abound, desværre virker kun en eller to teknikker godt nok for at bruge sikkert. Fjerne en slankere med hjælp fra en ven og følg alle sikkerheds-procedurer.

Instruktioner

Brækjern

•Fjern alle grene fra bunden, eller butt ende af træet--del af stammen, der har bliver kilet ind i jorden. Afskære alle grene vil gøre det lettere at bruge et brækjern.

•Sæt kile del af din brækjern under butt slutningen af slankere. Forsigtigt løft håndtaget lige op, lige nok til at forårsage træet til at glide frem et par inches. Én person fuldender denne handling, kendt som gå træet, mens en hjælper holder øje med holdning af slankere. Hjælperen advarer personen med brækjern, når slankere forbereder at falde.

•Fortsæt at gå træ, brug af brækjern. For at spare energi, kan hjælperen bytte plads med den person, der driver brækjern. Holde gå slankere på denne måde, indtil det til sidst falder til jorden.

Come-langs spiltrukket

•Rengør området omkring røv slutningen af slankere og lop off så mange store grene som du kan. Dette vil give dig masser af plads til at arbejde. Wrap en nylon bugsering strop omkring røv slutningen af træet, at gøre to komplette sløjfer med bæltet.

•Sæt en nylon trækkende strop omkring den nærmeste stående træ. Gøre to fulde sløjfer rundt om træet med bæltet. Krog den kort kabel fra spiltrukket på nylon strop, så tilslutte lang spiltrukket kablet til den trækkende strop fastgjort til butt slutningen af træet. Tage op slack på spillet.

•Crank håndtag af come-langs spil langsomt og anvende vedvarende trækker effekt på linjen spiltrukket. Denne effekt vil overføre til forbindelsen ved røv slutningen af træ, forårsager slankere at bevæge sig mod anker træet. Fortsat opererer spiltrukket før slankere falder til jorden.

Motoriseret træk

•Back op et trækkende køretøj til inden for 6 fod af butt slutningen af slankere. Fjerne så meget snavs som muligt at skabe en klar træk sti. Lop off store lemmer fra slankere. Wrap en trækkende rem omkring røv slutningen af slankere, gør mindst to fuldstændige sløjfer.

•Sæt den modsatte ende af bugsering strop til bagsiden af tow køretøjet og sørg for, at ingen mennesker forbliver i det generelle område af køretøjets slankere eller blår i tilfælde gjorden skulle snap eller træet falder uventet.

•Spørg føreren af tow køretøjet til kørsel fra røv slutningen af slankere ved meget lav hastighed. Blår rem bliver spændt, og røv slutningen af slankere vil begynde at bevæge sig og følge den bagerste ende af tow køretøjet. Føreren skal standse køretøjet, så snart slankere falder til jorden.

Tips & advarsler

  • En leaner bevæger sig lettere, når jorden er tør.
  • Aldrig forsøg på at skære ned i træet, der holder op slankere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com