Hvordan man dyrker Pecan træer fra frø

April 3

Pekannødder giver en sund kilde til protein for mellemmåltider enhver tid af dagen. De kan også være højdepunktet i flere favorit søde godbidder, herunder pecan pie og pecan ruller. Hvis du ønsker at vokse pekannødder selv fra frø, skal du følge en række trin. Dog med korrekt plantning, og efterfølgende pleje vil din pecan træer trives og give dig en afgrøde af denne lækre nødder.

Instruktioner

Hvordan man dyrker Pecan træer fra frø

• Indsamle pecan frø i efteråret og lad dem tørre. Sæt frø i et tørt område som en bordplade. Lad dem tørre indtil du kan fastgøre dem let, hvis du forsøger at bøje dem. Du vil måske bemærke at nogle frø tørre ud hurtigere end andre, så du kan flytte gennem trinene på forskellige satser med hver gruppe af frø.

•Refrigerate frø. Placere dem i en plast lynlås pose i dit køleskab, indstillet til 45 grader Fahrenheit. Holde dem der til vinter af vejen. Du kan også vælge at føje nogle jord i poserne inden køle; enten måde er fint.

•Soak frø. Cirka en uge før plantning i foråret, tage din frø ud af køleskabet og lad dem varme tilbage op til stuetemperatur. En dag før plantning, sættetid frø i vand. Når de begynder at revne, er de klar til at plante; igen, nogle frø kan opdele tidligere end andre.

•Plant frø sidelæns i et hul, der er ca. 3 til 4 inches dyb. Du kan plante dem i et højbed, planteskole rækker, eller en 55-gallon tønde med begge ender fjernes. Gøde jorden i midten af marts og midten af maj, og vand ofte. I et år skal du have en 6-tommer sætteplante.

Tips & advarsler

  • Pecan træer behøver omkring en gallon vand om dagen under deres første vækstsæson.
  • Din pecan træ vil vokse lave grene, hvis du ikke beskære det regelmæssigt; sørge for at beskære filialer, som er lavere end din højde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com