Hvad kan bruges til at dræbe termitter?

April 5

Hvad kan bruges til at dræbe termitter?

Termitter forårsage milliarder af dollars af skader hvert år til hjem. De spiser træ primært men også foder på bøger, papir, isolering, selv swimming pool liners og filtrering systemer. Om foråret, med regn og varmere vejr, prompter "swarmers," vinget termitter, for at komme ind i huse og strukturer. De er tiltrukket af lys og ses ofte omkring Vinduer, døre og lamper. På grund af den utrolige skader er en termite kontrol normalt kræves ved køb af et hjem.

Betydning

Fordi en termite kontrol er ofte er en betingelse for salg af et hjem, at opdage termitter et væsentligt problem. Insekter skal udryddes, og normalt, køberen anmoder om en professionel. Skader af insekter skal repareres. Hvis en boligejer opdager termitter selv, kan han beslutter at tackle problemet uden eksperthjælp.

Overvejelser

Før termitter kan udryddes, skal de være identificeret. Der er tørt træ og underjordiske termitter, og forskellige metoder der bruges til at slippe af hver. Eksperter siger, 90 procent af termitter er underjordiske, lever i kolonier underground og transport af fødevarer gennem mudder tunneler til deres reder. Revner i slab grundlag tillade dem at tunnel op i dit hjem. De vil dø hvis udsat for luft i længere tid. Cirka 10 procent er tørt træ termitter, der trives i kystnære regioner i syd, Californien og sydvest. De kan gennemføres i møbler, og de spiser træ, cellulose materiale, papir og pap. Effektiv behandling afhænger præcis identifikation af typen termite.

Underjordiske termitter

At slippe af underjordiske termitter kræver specialudstyr og store mængder af termiticide, normalt 200 gallons eller mere. En kontinuerlig kemiske barriere skal være etableret omkring dit hjem jord udgravning og bruger kemikalier indsprøjtet i jorden. Præmissen 2 bruges til at behandle jorden, mens Termidor SC, herredømme 2L, Permethrin Termite kemiske 36% eller Cyper TC er også effektiv. En kontinuerlig barriere er vigtigt, fordi underjordiske termitter kan fouragere afstande så længe som en fodboldbane.

Efter Rødding, bore huller i betonplade eller fundamenter, spredt flere kemikalier for at sive ind i jorden under et hus. Bora pleje, en borax-baseret produkt, anvendes til behandling af træ. Termite baiting sker med Advance Termite System, Hex Pro eller Firstline termite agn systemer.

Tørt træ termitter

Med spot behandlinger instrueret insekticid gennem huller boret ind i kolonier eller gallerier inde angrebne træ. Pleje skal tages til at opdage hver koloni og for at undgå tilstopning gallerier med insekticid pulver. Termitter væg fra disse områder og begynde at spise træ andetsteds. Drione støv eller Invader aerosol-spray er almindeligt anvendt. Hvis infestation er svær, skal hele huset forlades, tæt dækket og gasbehandling med Vikane, en giftig gas. Dette skal gøres af en professionel exterminator.

Ekspert indsigt

I betragtning af de betydelige finansielle investeringer husejere gør, er det klogt at have en professionel vurdering af omfanget af skader og udryddelseslejre omkostninger. Husejere, der beslutter at tackle jobbet selv bør sammenligne skøn til udgift for kemikalier og udstyr. Forskellige kemikalier er nødvendige for at dræbe forskellige typer af termitter. Eksperter kan identificere termitter og kende deres vaner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com