Hvad størrelse dræning rør til brug for tagrender

July 25

Hvad størrelse dræning rør til brug for tagrender

Dræning rør tillægger din tagrende nedløbsrør og bærer vand væk fra fundamentet for dit hjem. Dette forhindrer foundation skader og kælderen oversvømmelse. Røret skal køre underground omkring omkredsen af dit hjem, så alle af nedløbsrør til feed ind i den. Overvej at installere en ren-out valve nær dit hjem til at tillade snaking ud disse rør hvis de bliver fyldt op med blade og snavs fra tagrender.

Stive rør Diameter

Standard stiv røret bruges til at transportere vand væk fra tagrende nedløbsrør er nonperforated tidsplan 40 PVC-rør i en 4-tommer diameter. Før du køber røret tjekke med din lokale bygning department til at finde ud af, om der er nogen regler, der kræver en anden type eller størrelse af rør til dette formål. Også, hvis din tagrende downspout rør er meget stor, vælge stive rør, der er så bred som, eller større end downspout. At vælge smallere dræning rør kan forårsage en træsko.

Fleksible rør Diameter

Fleksibel dræning rør kan bruges til at gå rundt om forhindringer, men det kan ikke være renset ud med en slange, afløb. Derfor bør du undgå at bruge det når det er muligt, fordi mængden af rester, der løber gennem tagrender kan tilstoppe bølgepap rør. For at modvirker tilstopning, bruge fleksible rør, der er bredere end rendestenen downspout. Fleksible udendørs dræning rør fås i diametre spænder fra tre inches til otte inches, selv om 4-tommer diameter pipe er de mest almindeligt anvendte størrelse. Sørg for at købe nonperforated rør.

Downspout adaptere

Tagrende downspout adaptere er normalt 3 inches af 4 inches i rektangel side, selv om de kan købes i størrelser af 2 inches med 3 inches eller 4 inches af 6 inches. Den cirkulære side varierer de fra tre inches i diameter til otte inches i diameter. Disse målinger er normalt kun vejledende, og du skal måle rør, tagrender og adapter du planlægger at bruge før du køber.

Længden af røret

Dræning rør skal bære vand fra tagrender til enten et kloaksystem eller langt nok fra den struktur, der er ingen fare foundation eller kælderen vil blive oversvømmet. Røret skal også skråner ned fra huset på en minimum pitch på 1/4 tommer per fod af røret. Beregn længden af røret skulle rumme begge disse krav.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com