Hvordan til at blødgøre Tøjvask vand

April 8

Hårde Tøjvask vand kan resultere i stiv, kedelig farvet tøj. Der er mange forskellige metoder til at blødgøre Tøjvask vand, herunder modererende niveauer af vaskemiddel, ved hjælp af forskellige flydende og mekaniske Vandblødgøringsapparater og tilføje eddike under skylning. Efter bestemmelse af vandets hårdhed, som kan opnås ved høring af virksomheden vand eller en ekstern virksomhed, kan der tages skridt til at blødgøre Tøjvask vand og forynge tøj.

Instruktioner

Kil mængden af vaskemidler anvendes. For vand, der ikke er for hårdt, bruge halvdelen af vaskemidler kaldes. En halv kop borax kan føjes til en vask belastning, ud over den reducerede vaskemiddel, til at blødgøre Tøjvask vand tilstrækkeligt.

•Kombiner ½ pund af vask soda, ¼ pund borax og en gallon af varmt vand i en udvasket Mælkekande. Tilføj en kop af denne hjemmelavede afkalker til en normal vask belastning ud over den normale mængde vaskemiddel for at blødgøre din Tøjvask vand.

•Purchase en mekanisk afkalker. Mekanisk Afkalkningsanlæg er knyttet til de vigtigste vandforsyning i et hjem, så de vil blødgøre vandet i brusere og vandhaner. De kan være dyre, men er lang varighed, og kan købes hos hjem forbedring butikker.

Forpakket kommercielle afkalker fra detailbutikker. Dette er en hurtig og nem løsning til hårdt vand og kan blive tilføjet med vaskemiddel, når vask en belastning af vasketøj.

•Pour en halv kop eddike til vaskemaskinen under sidste skylning. Dette vil blødgøre Tøjvask vand og tøj, samt fjerne pletter og lysere farver. Destilleret hvid eddike virker bedst, men apple cider eddike kan bruges som godt.

Tips & advarsler

  • Især hårdt vand, kan du kombinere flere af disse metoder til at modvirke hårdheden og producere lyse, bløde beklædning efter hver vask.
  • Har altid en professionel installation mekaniske Afkalkningsanlæg. Hvis rør er beskadiget, kan dyre reparationer være nødvendigt at gendanne vand til huset.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com