Hvorfor er mine kartoffelplanter ikke blomstringen?

April 8

Hvorfor er mine kartoffelplanter ikke blomstringen?

Ed Hume frø kalder kartofler den nemmeste root afgrøde at dyrke og høste. Disse grøntsager er cool sæson afgrøder, der vokser i hele USA med lidt at ingen vedligeholdelse. De gør, dog kræver lige plantning og lys eksponering, hvis de er til at blomstre og vokse.

Beliggenhed

Kartofler kræver fuld sollys hele dagen med jord, der dræner hurtigt og ikke vandpyt. Kartoffelplanter, der ikke modtager nok sol, eller sidder i stillestående vand, vil ikke blomstre eller producere en afgrøde.

Ernæring

Alle planter kræver en vis mængde af ernæring til at vokse. Blomstring og vegetabilsk produktion tager yderligere næring, da planterne bruger flere ressourcer i disse faser af produktionen. Gartnere skal blande organisk kompost og 5-10-10 eller 10-20-20 gødning i kartoffel-plot til at give planterne den ernæring, de skal blomstre.

Vand

Kartoffelplanter også kræver vand til blomstrende, og undlader at blomstre, hvis de ikke får nok fugt. Ed Hume frø antyder konsekvent ugentlige vandingerne mindst 2 inches af vand, især i løbet af blomstrende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com