Stanley Plum Tree Care

April 8

Stanley Plum Tree Care

Stanley blommer er en populære europæiske type af blomme til at spise friske eller tørring i svesker. Overfloden af prangende, duftende blomster, der blomstrer i foråret og den lille størrelse af træerne gøre dem til et attraktivt valg for hjem landskaber.

Beliggenhed

Stanley blommer har brug for et sted med veldrænet jord, fuld sol og en 10-fods område spredes og vokse. En beskyttet beliggenhed vil hjælpe med at forhindre kemiske sprøjtemidler i at flytte til andre dele af landskabet, og det giver også beskyttelse mod isnende vinde. Stanley blommer vokse godt i USDA zoner 5-7.

Generel pleje

Vand Stanley blommetræer ugentligt under deres første sæson. Jord absorberer vand langsomt, så vand træet langsomt så vandet er absorberet og ikke løbe. Dette er kendt som dyb vanding. Hvis du ikke er sikker på, om du har vandes dybt nok, brug hjørne af en rendegraver til at grave ned i jorden omkring 8 inches, pas på ikke for at beskadige rødderne. Vandet skal nå i det mindste så langt. En etableret træ kun skal vandes i flor.

Barkflis med økologiske muld som pine halm eller flis at bevare fugt. Befrugte årligt med 8 ounce af 10-10-10 gødning for hvert år af træets alder. Det bedste tidspunkt at anvende gødning er i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, lige før træet begynder at blomstre.

Insekter og sygdomme, udgør den største udfordring når voksende frugttræer. Bruge gartneri olier og kemiske sprøjtemidler rutinemæssigt. Sprøjtning tidsplanen afhænger af typen af spray anvendes. Vælg en spray, der er mærket til brug på blommetræer, og følg anvisningerne på etiketten.

Insekter

Blomme curculio er et insekt, der angriber blommer og andre stenfrugt. Kigge efter halvmåne-formet sår på frugt. Frugten kan slippe for tidligt fra træet. Dette insekt er meget svært at kontrollere. Hvis du har mistanke om at din frugt er befængt med blomme curculio, skal du kontakte din lokale kooperativ udvidelse for rådgivning som sprays fungerer bedst i dit område. De fleste andre insekter, der angriber blommetræer er ikke en alvorlig trussel, især når træerne er sprøjtes regelmæssigt.

Sygdomme

Sort knude sygdom forårsager tyk uregelmæssige hævelser kaldet galls på kviste. Brunbakteriose årsager blomster til turn brunt og dør og frugt vil blive dækket med tan sporer. Behandling for sort knude og brunbakteriose er lignende. Beskære ud inficerede kviste samt dele af grene bedrift inficeret frugt mens træet er hvilende. Beskære 6 til 8 inches under infektion og desinficere værktøj mellem nedskæringer. Brænde alle faldne frugt sammen med inficeret materiale straks fjernes fra træet. De fleste stater kræver tilladelser for fungicider, der vil dræbe disse sygdomme. Tilladelser udstedes kun til kommercielle avlere.

Beskæring

Beskære Stanley blommetræer til et åbent center system. Denne type af beskæring efterlader et åbent område i træ til god luftcirkulation. Ordentlig luftcirkulation forhindrer svampe og sygdomme fra at tage hold og også øger udbytte.

Vælge fire solide grene vokser ud fra siden skal bruges som din stilladser grene. Beskære ud den centrale leder, eller den del, der vokser lige op over disse fire grene. Næste, fjerne alle grene undtagen stilladser grene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com