Typer af hus myrer

April 9

Tiltrukket af de mindste udslip, Angiv invasive myrer hjem til mad og til at finde et sted at indlejre. Frodig opdrættere og ofte svært at slippe af med, disse overlevende insekter er lettere at forhindre i at komme ind i et hjem end at komme ud.

Tømrere

Rød eller sort carpenter myrer har en afrundet, glat brystkasse og en enkelt talje segment. Tiltrukket til fugtig, de fleste er mellem 3/8-inch og 1/2-inch lang og bore tunneler i fugtigt træ.

Pharoahs

Farao myrer reden i små sprækker og laver huller i gummi og silke. De er altædende. Omkring 1/16-tomme lang, faraoer er lys gul til rødlig brun med to segmenter til taljen.

Tyven Ants

Tyven ants er svære at skelne fra pharoah myrer. Såkaldte fordi de stjæler fra andre myrer, arbejdstagere er 1/16-inch lang, bleg gul til mørk brun. Lille nok til at invadere emballerede fødevarer, de jage for slik og fedt.

Fortov

Lille fortovet ant arbejdstagere er mellem 1/10-tommer og 1/6-tommer lang. Deres farve er fra mørkebrun til sort, med to segmenter til taljen, furer på bagsiden og en stinger. De spiser madrester og findes indendørs året rundt.

Lugtende

Native lugtende myrer lugte råddent når knust. De er 1/16-inch til 1/8-inch lang, mørk brun til sort. De er skinnende, med en ujævn brystkasse og et segment til taljen. Indendørs, de er tiltrukket af slik og bliver i reden i væggen hulrum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com