Hvordan til at udgrave til flise gårdhave

April 9

Hvordan til at udgrave til flise gårdhave

Den vigtigste del af installere en flise gårdhave lægger en stærk, niveau fundament. Korrekt screeded sandet i et lag af godt sammenpresset grus er afgørende. Dette vil ikke kun gøre det nemmere at lægge stenene, det vil også beskytte mod fliser flytte og regnvand pooling. Før du starter, Spørg din lokale utility selskab til at markere placeringen af gas, vand eller el-ledninger i området at være udgravet.

Instruktioner

•Mark omridset af din terrasse på jorden eller græs med en spray kan lyse rød maling. Køre 12 tommer lange træ indsatserne i jorden på de starte- og punkter nærmeste huset og de punkter eller i dens hjørner af patio længst væk fra huset. Bind et stykke af stærk nylonsnor omkring den første spil nærmeste huset. Stræk ledning stramt omkring de to fjerneste stakes og til den sidste indsats nærmeste huset. Niveau linje ved hjælp af en lang builder niveau ved at skubbe ledningen op eller ned i stakes.

•Mark den fjerneste spil til at bestemme dræning hældningen af den færdige gårdhave. Dette bør være 1 tommer for hver 4-fods længde af flise. Måle denne beregnede afstanden ned fra strengen niveau på bålet længst væk fra huset med en stål, målebånd og markere dette punkt med en blyant. Gentag med den anden hjørne indsats. Binde en anden linje af ledningen rundt om den startindsats. Strække strengen stramme og løkke det omkring mærket på den fjerneste aktiepost. Strække linjen tæt på tværs og løkke det omkring mærket på det andet hjørne aktiepost. Strække strengen stramt og binde ende omkring den sidste spil nærmeste huset. Dette vil være den færdige højde af din terrasse.

•Excavate gårdhave i en dybde af 7 inches med en skovl. Grave indad fra omkring 2 inches uden for den røde linje. Måle dybde langs omkredsen med metal målebånd. Bruge den lange builder niveau for at kontrollere niveauet base, som du udgrave. Løft den overflade sod omhyggeligt og gemme den til senere græsplæne lappe eller udvidelser. Bunke sod i et praktisk sted og vand for at holde plænen i live. Sted i undergrunden i et andet område til senere brug.

•Kapacitet base af udgravningen rigeligt med en slange rør og tillade vand at suge i. Kompakt udgravning med en vibrerende plade komprimator. Hold øje med overfladen med den lange Tømrer niveau, lagt på den øverste kant af en lang lige planke lagt i bredden af udgravningen. Har to hjælpere strække en linje mellem to side nivellering strenge. Fortæl dem at følge dig, mens du arbejder. Måle afstanden fra strengen til overfladen fra tid til anden at følge dræning bakken så tæt som muligt. Udfyld fordybninger og fjerne høj steder med skovl. Gå over overfladen mindst tre gange, indtil du har en glat, hård base med den rette grad af hældning til dit fundament.

•Drej ud lag af geotekstil stof over basen til at forhindre fremtidige weed indgreb. Overlap kanten af 2 til 3 inches. Hæld A - eller B-grade grus ovenpå stoffet til en dybde af 4 inches. Brug en rive til at udjævne overfladen, og placere din builder niveau på den øverste kant af den lange lige planke til at kontrollere niveauet over bredden på terrassen. Suge gruset godt med slangen og kompakt med en vibrerende plade komprimator. Kontroller skråning hver par yards som beskrevet. Gå over overfladen flere gange, indtil det er stærkt komprimeret.

•Pour det sidste 1-tommer-tykke lag af groft sand på det komprimerede grus og rake glat. Sted lange længder af 1-tommer PVC rør fordelte 2 yards fra hinanden i bredden af gårdhave, kører væk fra huset. Har dine hjælpere strække strengen i bredden som beskrevet. Bed rør ud i sandet, at tage ekstra omhyggelig med at måle afstanden fra back og front enderne af rørene til strengen, således at den øverste overflade af rørene følge hældningen.

•Sæt kanten af en lang lige planke på de første to rør på tværs af enderne nærmeste huset. Knæle i sandet og flytte bjælken mod dig og fra side til side på tværs af rørene til niveau i sandet og flytte det overskydende tilbage. Denne proces kaldes "screeding." Arbejd din vej tilbage mellem de to første rør. Når den første række er niveau, flytte over til den anden række og Gentag. Når sandet er niveau mellem de første rækker af rør, løft rør ud af deres skyttegrave og bed dem ud i sandet på den næste pass fra huset som beskrevet. Fortsætte, indtil hele overfladen af groft sand er screeded, men stadig løst pakket og klar til at acceptere fliser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com