Hvornår bør tomatfrø plantes være klar til foråret?

April 9

Tidlige forår

Ifølge University of Illinois udvidelse transplant nogle gartnere tomater så snart jorden kan bearbejdes til vårafgrøder. Hvis du planter en første-tidlig sort, som tidlige pige eller Sub Arctic masser, bør du have tomater ved midten af foråret. Men som udvidelsen påpeger, denne metode kræver intensiv indsats for at beskytte dine planter fra frostskader, som ved hjælp af række dækker.

Planten indendørs

Colorado State University andelsselskab Udvidelsesagenten Robert Cox anbefaler voksende "vindueskarmen" tomater indendørs løbet af vinteren at have en afgrøde, der er klar til foråret. Han foreslår kompakte sorter såsom Patio og Tiny Tim, som generelt kræver 60 til 70 dage at producere frugt. For at nyde tomater på den første dag i foråret, plante frøene indendørs i midten af januar.

Bundlinjen

Med de omkostninger og arbejdskraft involveret i at beskytte tomater transplanteret tidligt, er vokser indendørs en billig og relativt let alternativ. Derudover sikrer voksende indendørs at du ikke behøver at vente indtil slutningen af foråret til at nyde din første tomat.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com