Hvordan man laver rustikke møbler af laden træ

April 10

Hvordan man laver rustikke møbler af laden træ

Ru træ teksturer giver en følelse af afslappet, rustik elegance. Oprette din egen brugerdefinerede møbler fra fundet tømmer, sikrer herunder træ, stald, en indretning, der er en af en slags. Hvert stykke af møbler har sine egne planer og processer, men der er flere trin, der vil være fælles for udarbejdelse og anvendelse af laden træ uanset stil eller type af møbler, der er under opførelse. Forstå, at processen er en stor del af at lære at bygge møbler.

Instruktioner

•Fjern alle søm, skruer, hæfteklammer og andre hardware fra din tømmer. Brug en tabel så du rippe lige kanter på stykker, at fjerne enhver blød, eller rådnende træ i processen. Sand stykker let med 100-sandkorn sandpapir på en tilfældig orbit sander til fjerne splinter og glat overflade lidt for at gøre det lettere at arbejde med.

•Vælg en plan for din møbler stykke. Dette kan komme fra en bog eller et blad, være hentet fra en hjemmeside eller trukket med håndkraft. Sørg for at du finde eller oprette en plan, som skitserer antallet, form og størrelse af alle stykker kræves for at opbygge dine møbler.

•Lay ud af din cut billet. Dette er en liste over alle stykker, herunder størrelse og tykkelse og alle udskæringer, der skal stilles til den. Krydshenvisning, dette med din tilgængelige materialer og etiket stykker af tømmer til at skære hver stykke fra, begyndende med den største. Sørg for du har nok, fordi den farve, patina og tekstur af træ du bruger ikke kan kunne matches. Hvis du skal medtage træ fra en anden stald eller kilde, kan det være bedst at oprette flere stykker fra hvert parti til at hjælpe dem blande.

•Undgå grundlæggende skæring på alle stykker. Dette omfatter rippe på bordrundsav, skære kurver på en båndsav, eller stiksav og skære stykker til længde med en gering sav, eller hugge så. Gøre alle de processer, der er nødvendig for at få de uslebne form af din stykker komplet.

•Machine dine dele. Dette omfatter bore- og stemmemaskiner til hardware, routering detaljer langs kanterne opskæring for kiks og andre samlinger, og installere dyvel ben. Fuldføre dette på alle dele.

•Sand stykker som nødvendigt. Sand kanter, der vil være limet sammen glat, forlade rustikke overflader på ydre dele så groft som muligt uden at gøre møbler ubehageligt. Fjerne alle splinter og sand skarpe kanter, der vil have menneskelig kontakt.

•Saml stykkerne. Start fra jorden og arbejde i sektioner. For eksempel: samle bordben og nederdel som en enhed, konstruere bordpladen og derefter deltage i stykker sammen. Dette giver mulighed for nem manipulation af dele til at komme ind i stramme hjørner. Lim alle dele og klemme dem i sted i mindst 24 timer for et komplet sæt på enhver lim, uanset mærke instruktioner.

•Applicer finish med en blød børste. Anvende klare, flad sheen fangere til møbler, hvis du skal have et udseende til at holde det væsentlige det samme som det er. Anvende pletter, voks eller hørfrø olie blive mørkere eller ændre farver. Test pletter på skrot stykker før du anvender på hele stykke. Arbejde i lange, lige streger, med træets årer. Anvende finish så jævnt som muligt for at forhindre løber og drypper. Tillade etiketten anbefalede tørring gange mellem frakker, og tillade finish hærde fuldstændigt før aflevering.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com