Rodsystemet af Holly buske

April 10

Rodsystemet af Holly buske

Holly bush er en bred-blade evergreen populære landskab design for dens alsidighed. Det fungerer godt som en lav-beskåret foundation plantning, som en hemmelig raster, som en hæk eller som en enhed træ for et fokuspunkt i haven. Når en holly vokser for store, dog kan du skal flytte den. Forståelse af holly rodsystem hjælper med at sikre en vellykket flytte og tilpasning til et andet område i landskabet.

Blomst og frugt

Holly træer blomstre om foråret mellem April og juni. Planterne er Tvebo, betyder, at selv om deres små hvide blomster ud lignende, én slags blomst er mand (stamenate) og den anden er kvindelige (hunblomstre). De kvindelige blomster bliver bestøvet af insekter, og kun hunnerne producere frugt eller bær. Både mandlige og kvindelige planter skal være til stede i landskabet til at producere røde og orange bær. Tillad små holly træer til at blomstre inden omplantning så sex af planterne er identificeret.

Root System

Fordi unge hollies har både en pælerod og en frodig laterale rodsystem, transplant de nemt. Pæleroden er en tyk stilk af roden, der strækker sig lige ned under anlægget for at stabilisere det og tegne supplerende vand og næringsstoffer fra dybere jord. De laterale rødder udvide ud vandret fra pælerod af anlægget, og ligge tættere på overfladen. De er tyndere og mere skrøbelige end de

Taproot; men de giver den vigtigste kilde til plantens vand og næringsstoffer.

Omplantning

Transplantation hollies i sæsonen hvilende mellem November og marts. Lille holly træer kan transplanteres med bare rødder, men rødderne skal holdes fugtig under den transplanterende proces. Holde større planterødder, intakt i en kugle af jord, og dækket med jute at fastholde fugt og beskyttelse. Beskæring laterale rødderne af træer, små holly til en dybde på 2 til 4 fod i år inden omplantning fremmer sund ny vækst

af disse rødder at opretholde plante i dens nye placering.

Formering

At hæve holly planter fra frø er en langvarig proces, tager op til tre år for frø til spire naturligt. Vegetativ reproduktion er et alternativ. Holly er gengivet fra stiklinger i August, September og December. Tage stiklinger fra den aktuelle sæson modnet træ, med en lille afdeling af to år gamle træ, herunder blade. Sæt disse stiklinger på en drejning i 6 inches af fugtig peatmoss og jord, med bladene liggende fladt på jordoverfladen, indtil de spire og udvikle rødder. Når de udvikler rødder, omplante dem. Rodstiklinger er ikke vellykket til formering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com