Hvordan man kan spare energi med landskabspleje

April 11

Hvordan man kan spare energi med landskabspleje

Stigende energiomkostninger og faldende forsyninger af let-til-get energi kører vi alle forsøger at spare energi omkring vores hjem og i vores daglige liv. Vi har alle hørt om isolering, vejr stripning og caulking som måder at spare energi, men her er en idé, du ikke måske har stødt på: bruger landskabspleje til at hjælpe med at spare energi. Det er egentlig ikke en ny idé; folk lever på sletterne har brugt træer som læhegn omkring isolerede huse i år, men idéen er nu vedtages af mennesker, der bor i mere bebyggede områder samt. Da efteråret og foråret er de bedste tidspunkter at plante, kan du aldrig begynde at planlægge for tidligt. Her er nogle ideer om, hvordan du kan bruge din landskabsarkitektoniske for at spare energi omkring dit hjem.

Instruktioner

•Understand, at træer kan spare energi hele året rundt. I sommeren de naturligvis giver skygge, men de også køle luften omkring dem ved en proces kendt som evapotranspiration (indfange og frigiver vanddamp). Træer giver også et læhegn om vinteren at forhindre kolde vinde fra direkte blæser på dit hus vægge og hjælper holde varmen inde.

•Se og lære, hvordan solen bevæger sig omkring dit hjem i løbet af dagen til at hjælpe du beslutter dig på træet former og størrelser, der passer til dine egne krav til energibesparelser. Prøv at skygge siderne af dit hjem, modtager de mest sollys for at give sommer køling. Dette er normalt enten på de østlige eller vestlige sider og i nogle områder den sydlige side.

•Vælg løvfældende træer med høj-spredning kroner at give skygge fra den varme sommersol. Disse træer vil mister deres blade om vinteren og tillade solen til at nå dit hjem og give nogle varme i de kolde måneder. Overveje at skygge vinduerne, indkørsler og endda din air conditionere enhed til at give køling.

•Vælg evergreens, der ikke mister deres blade om vinteren til at give både skygge om sommeren og et læhegn hele året rundt. Placer disse læhegn vindretningen af den fremherskende vindretning.

Tips & advarsler

  • Husk, når plantning af træer, du skal overveje, hvordan store de vil vokse og hvor tæt på dit hjem (og dine naboer hjem) de skal plantes.
  • Langsomt voksende træer giver den bedste langsigtede løsning, da de udvikler store, stærke rodsystemer, at hjælper dem med at stå op til kraftig vind. Selv et lille træ (6 til 8 feet) vil give nogle skygge, og i et par år vil det vokse og sprede.
  • Da træer er permanent, er det en god idé at tale med en uddannet arborist før enhver plantning beslutninger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com