Hvordan at spare penge trimning dine høje træer

April 11

Hvordan at spare penge trimning dine høje træer

Har du modne træer, der har brug for beskæring eller grene, der hænger over noget, de ikke bør være? Vil du undgå de $$ for en professionel træ trimmer og gør det selv med en leje mand-lift? Vi klippede høje træer på vores ejendom i denne uge. Det gik glat og vi gemt $700-800 i lønomkostninger.

Dette arbejde ikke er for sarte sjæle, så nogen der har en frygt for højder, eller der er uerfarne driver en kæde. Træ trimmer bør også have god udholdenhed og øverste organ styrke. Det er hårdt arbejde!

HOLDE SIG VÆK FRA ELLEDNINGER. Højspændingsledninger kan bue mange fødder fra den faktiske linje. Når du bruger en antenne lastbil, kan du nemt slå eller kommer i tæt kontakt med en højspændingsledning. Ikke godt!

FØLG OSHA SIKKERHEDSANBEFALINGER. Se mine noter nedenfor vedrørende sikkerhed gear.

SE NEDENFOR! Sørg for at din spotter, venner, familie og kæledyr må ikke komme under dit udstyr eller hvor grene vil falde.

ALTID VED, HVOR DIN FILIAL VIL FALDE. Sørg for at du kender, hvor resterne vil falde. Du har ikke gemt noget hvis du slipper en stor gren i dit hus tag eller har det spyd taget af din nye hybrid køretøj.

Instruktioner

•Vælg dit udstyr og få alle godkendelser skal du

Udstyr:

Bestemme den maksimale højde, som du behøver for at nå. Se, om der er forhindringer du behøver for at nå over eller omkring når i elevatoren. Beslutte, hvis du har brug for en lige boom lift eller en med en artikulerende boom. Hvis ikke du er sikker på, tale med en kyndige medarbejder på Biludlejning center. Brug Google eller de gule sider til at finde virksomheder i dit område. Få priser for halvdags og heldags huslejer, afhængigt af hvor mange træer du skal trimme. Vi i gennemsnit en time af trimning pr. træ på 42 fødder i luften. Vi klippede 3 store modne træer i knap 3 timer og derefter afhentet og flyttede de massive bunker af murbrokker i 3 timer. Vi behøvede ikke at bruge en flishugger, men hvis du gør det, tilføje, at koster ind i ligningen.

Følg OSHA standarder for arbejdsflyvning platforme. Kontroller, at Lejen inkluderer en personlig fall forebyggelse sele for at beskytte, hvem vil være i spanden fra et fald. Godkendelser:

Hvis du har en boligejers association, der kan begrænse denne aktivitet, skal du kontakte dem først. Hvis du bor i en jurisdiktion, der kræver en tilladelse til at gøre dette arbejde, Sørg for at du har en.

•Få en hjælper og gøre sikker på din værktøjer er i orden

Få mindst en "spotter" (ven eller familie medlem) til at arbejde med dig, men på jorden. Deres job er at hjælpe dig med at konfigurere udstyr, lære at betjene maskinen fra jorden Kontrolpanel (i tilfælde sker noget til dig, mens rejst i spanden), verbalt guide dig fra jorden, hvilke grene skal fjernes, flytte faldende vragrester off udstyr og holde det untangled fra strømkabler kører fra jorden til spanden.

Har din sav/udstyr velholdt, blades skarpe, gas i motorsav, osv. Har din klar forlængerledninger, hvis bruger en power pole så.

•FORBERED TRIM TRÆER

Når du kommer hjem med lejen, afhægte trailer, sat det op som anvist af udlejer. Gør dig bekendt med driften af udstyr før du begynder at arbejde. Tage din tid og lære at manøvrere op og ind i områder med træer, og hvordan du får tilbage. Få din sikkerhed gear på; hardhat, øjenbeskyttelse, høreværn og sikkerhedssele knyttet til spanden.

Find det udstyr, hvor den forlængede arm vil være stand nå området du vil trimme. Nøje nær undersøge/beslutte, hvordan du agter at hæve de artikulerende arm--dobbelttjekke for elledninger og sørg for, at ingen er overalt den nærhed, du arbejder i. Ved hjælp af kontrolelementerne i kurven, og med udvidelse ledninger længe nok til at nå jorden, hvis du har en elektrisk så, raiser dig selv til den første gren skal skæres.

•TRIM... LANGSOMT og med omhu

Vær meget forsigtig. Indtil du får erfaring, kun skære grene, der er 2-3" tyk. Klippe lange grene i 2-3 fod stykker, ikke forsøge at gøre et snit til en 20" lang gren, f.eks. Kun skære grene på dit niveau, ikke nå over hovedet mens savning eller opskæring. Har Beskæresave i kurven og en hånd-sav.

Sørg for din spotter veed at operere Kontrolpanel fra jorden i tilfælde sker noget til dig i kurven. Husk at gøre dine nedskæringer i sektioner langs grenene. Gøre din endelige gren snit parallelt med stammen, lad ikke grimme stubbe.

Tips & advarsler

  • Hvis du skære store grene, de vil/kan falde på leje udstyr, og kan forårsage skade. Hvis din spotter indberetning, skal de hjælpe med at forhindre dette.
  • Holde børn, hunde ud af området hele tiden, mens du arbejder.
  • Det ideelle tidspunkt at gøre denne form for arbejde er når træerne er nøgne, uden blade. Du kan se bedre og grenene er meget lettere, når de er nøgne træ.
  • Professionel træ trimmere er meget dyre, de er også oplevet, bundet og forsikret. Tage omkostningerne og risici i betragtning, når du beslutter dig for om saft er værd at klemme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com