DIY AC el-ledningen

April 13

DIY AC el-ledningen

Strømkabler er nyttige værktøjer, transporterer elektricitet fra beholdere til apparater i den sikreste måde. Ikke alle ledninger er ideelle. De kan være for kort, alt for lange, eller ikke tilstrækkeligt for den placering, hvor de bruges. Producerer en gør det selv-ledning kan afhjælpe mange af problemerne i forbindelse med forarbejdet snore ved at skræddersy ledningen til de nøjagtige behov af situationen. Oprettelse af en ledning kræver evnen til at arbejde metodisk og adgang til grundlæggende elektriske værktøjer.

Instruktioner

Design ledningen

•Vælg typen af ledningen til at bruge baseret på forventede anvendelse af det færdige produkt. Finde ud af om ledningen er til indendørs brug og/eller udendørs brug. Udendørs ledninger er udsat for vand, ekstreme temperaturer og slid så de komponenter, der bruges uden for skal være mere modstandsdygtige end dem, der anvendes til at gøre en indendørs ledning.

•Calculate maksimale effektforbrug ledningen vil håndtere. Enheder af elektrisk strøm er watt eller ampere, og næsten hvert apparat har en plaque eller mærkat med angivelse af dens watt eller aktuelle behov. Hvis ledningen vil magten mere end ét apparat, kombinere wattager af apparater til at finde den samlede effektforbrug.

•Etablere spænding af magt. Nordamerikanske hjem har to mulige strømforsyninger normeret til 110 og 220 volt. En 220 volts ledningen er sikkert med enten spænding, men en 110-volt ledning er ikke sikkert at bruge med en 220 volts forsyning. Find den sikker nuværende kapacitet for ledningen ved at dividere effekten af spændingen.

•Indstil længden af ledningen. Ledninger, der er alt for korte placere ledninger under pres; ledninger, der er alt for længe er unødvendigt dyrt at købe og kan udgøre en fare for turen. Længde øger også spændingsfald, så ledninger over 100 fod lang skal have yderligere nuværende kapacitet til at forhindre et markant fald i spændingen. Køb den rigtige længde af passende ledningen baseret på dine valg i forrige trin.

•Vælg stik i begge ender af ledningen. Stikkene skal svare til typen af ledningen, de skal passe den beholder, hvori ledningen vil være sluttet, og være egnet til apparater ledningen vil magten. Amerikanske brand forvaltning rådgivning er for alle magt snore til at være polariseret og stik med et minimum af tre stikben så ledningen kan omfatte en grundstødning wire.

•Disassemble begge stik. Feed tilstrækkelig ledningen gennem ledningen huller, så du kan arbejde på ledningen uden stik får på måde. Holde en isoleret del af ledningen niveau med ledning greb. Brug wire strippere til at fjerne tilstrækkelige ydre isolering for de interne ledninger til terminalerne. Strip den sidste 1/4 tomme af isolering fra hver ledning.

•Tilslut ledningerne til stikket terminaler. Brug en elektriker skruetrækker til at løsne terminalerne, så Tilslut ledningerne og spænd dem. Den hvide ledning tillægger den sølv "neutrale" terminal, den sorte ledning til messing "hot" terminalen og de grønne eller nøgne kobbertråd til "jordforbindelse" terminal. Dette kan være markeret som "GND."

•Kontrollér ledninger er korrekt forbundet og terminalerne, der er solidt sikret. Ombygning toppen på hver stik. Passe på ikke at strække eller diffusere ledningerne, som du gør så.

Tips & advarsler

  • Alt design ledningen, så det opfylder fremtidige og uventede krav samt dine aktuelle behov.
  • Kontroller altid en netledning, før du bruger den. Spotting skader tidligt kan beskytte dig mod skade.
  • Hvis du producerer en indendørs netledningen, Sørg for at den er klart markeret som "indendørs kun."
  • Elektricitet er farlige. Det forårsager brande, personskader og dødsfald. Medmindre du er kompetente må ikke foretage elektriske projekter.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com