Hvordan til at identificere Citrus frugttræer

July 30

Hvordan til at identificere Citrus frugttræer

Citrus frugter er en stor kilde til vitamin C. Der er mange typer af citrus frugttræer, herunder mandarin, citron og kumquat. At identificere en citrus frugttræ vil kræve dig til at kigge på forskellige komponenter, herunder blade og blomster. Citrusfrugter er ikke tilgængelig hele året rundt. De vil vokse og modnes ved fald. Vinter er citrus træer hvilende.

Instruktioner

•Undersøg bladene på træet. Citrus frugttræer, citron og lime, har blade, der er ovale formet og fuld af duft. Orange, mandarin og grapefrugt citrustræer alle har blade med afrundede kanter, en aflang form og en skinnende grøn farve. Orange træ blade nå op til fem inches lang. Kumquat blade er lysegrøn på bunden og mørkegrønne på toppen. Bladene også tendens til at krølle på kanterne og kan nå op til næsten fire inches lang.

•Look på blomster på træet. Mest citrus frugttræer har blomster, der er fire - til fem-grafitmine, lille og hvid. Den væsentligste forskel mellem de hvide blomstrede citrus frugttræer er, at nogle ikke har en duft, som grapefrugt træ blomster, og nogle har en duft, som orange, lemon og lime tree blomster.

•Observe frugten på træet. Citrus frugttræer har frugter, der er ovale, aflange eller runde. For eksempel, limefrugter er ovale formet mens appelsiner og mandariner er runde. Kumquats er aflange. De fleste citrusfrugter har en glat eller ru læderagtige ru hud. Appelsiner og mandariner har en gullig orange farvet hud mens kumquats har en rødlig grønne hud. Citroner har en lys gul hud og grapefrugt skind er en bleg gul.

•Undersøg barken på træet. Mange citrus frugttræer har en rødlig brun farvet bark, herunder grapefrugt træer. Andre citrus træ barks er lys til mørk grå, som den orange træ, som har en lys grå farvet bark, der er glat tekstureret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com