Dremel glas polering

April 14

Hvis du har et lille glas projekt du vil polsk som et glas pære til en lys stativ, kan du bruge en polering pad og en Dremel roterende værktøj. Du kan gendanne finish af en antikke glas armatur og bevare ventilen af at lampen ved at beholde den oprindelige glas globe. Multi-trins slibning og polering processen vil tage nogen tid at få en flot polsk på glasset.

Instruktioner

Uddelingen en polering pad til din Dremel værktøj og våde raspning puden med 100-grus til 140-grus diamond glas polering sammensatte. Buff overfladen af glas i små cirkelbevægelser, overlappende hver tidligere cirkel som du arbejde din vej på tværs af barometer overflade at male off ufuldkommenheder. Tilføje supplerende stof, som den tidligere sammensatte begynder at tørre. Bruge en hastighedsindstilling mellem 1000 rpm og 5.000 rpm.

•Afbryd raspning hvert par minutter, Placer spidsen af Dremel i et drikke glas og drej Dremel på sin højeste hastighed for at fjerne oprustning fra polering pad. Fortsætte med trin et og to indtil du har pudset hele overfladen af glasset en gang.

•Rengør barometer overflade med varmt vand og en bomuld håndklæde til at fjerne den slibning sammensatte rester fra overfladen af glasset.

•Ændr raspning pad på din Dremel værktøj. Anvende 270-grus på 300-grus diamond glas polering sammensatte til din raspning pad. Gentag trin et, to og tre med 270-grus til 300-grus stof. Dette er den anden og sidste fase af slibning af glas. Bruge en hastighedsindstilling mellem 1000 rpm og 5.000 rpm på Dremel. Fortsætte raspning resterende mangler, indtil hele glasoverfladen føles glat, når du kører din hånd over den.

•Ændr raspning pad på din Dremel værktøj. Anvende 300-grus på 400-grus diamond glas polering sammensatte til din raspning pad for at fjerne ridser venstre på glasoverfladen ved slibeprocessen. Gentag trin et, to og tre med dette polering sammensatte. Bruge en hastighedsindstilling mellem 1000 rpm og 5.000 rpm. Fortsætte raspning glasset indtil du ikke længere kan se nogen store ridser i overfladen.

•Ændr raspning pad på din Dremel værktøj. Anvende cerium oxid glas polering sammensatte til din raspning pad og Gentag trin et, to og tre til fjerne mikro ridser og tåge fra overfladen af glasset og gendanne et klart skinnende glans til overfladen. Bruge en hastighedsindstilling mellem 1000 rpm og 5.000 rpm. Buff overfladen af glas med dette stof, indtil du er tilfreds med klarheden af glasset.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com