Hvad er behandlingerne for fjernelse af neglelak på et træ bord?

April 15

Hvad er behandlingerne for fjernelse af neglelak på et træ bord?

Neglelak pletter kan få dit træ bord på grund af et spill lavet mens få klar til at gå, eller du har købt en brugt tabel, der fulgte med en neglelak pletten. At fjerne en neglelak pletten kan være afgørende, fordi tabellen er i et visningsområde såsom stuen, eller det kunne være en fødevarer forberedelse tabel i køkkenet. Hvilken metode du skal bruge vil afhænge af hvor pletten reagerer når du forsøger at fjerne den.

Ufærdige overflade

Nogle træ borde, såsom opskæring bestyrelsen tabeller eller spisestue borde i et køkken, har ikke en færdig overflade. Hvis dette er tilfældet, kan du fjerne neglelak neglelakfjerner og et stykke vat. DUP remover på neglelak, indtil det kommer op, og bruge en stærk køkken cleaner til at desinficere området. Tillad tabellen til tørre natten før du begynder at bruge den.

Frisk Spill

På en færdige tabel, skal du aldrig forsøge at tørre op en frisk neglelak spill. Kemikalier i neglelak blødgøre den beskyttende finish på et træ bord og aftørring neglelak omkring øger mængden af finish det påvirker. DUP neglelak op med en tør klud og få så meget som du kan. Tillad område til tørre natten over. Hvis der er nogle neglelak tilovers, fjerne det ved hjælp af stål uld. Anvende træ finish restaurator til bordet for at reparere området og lad det tørre natten igen. Når finish restaurator har tørret, brug møbelpolish at få glans tilbage til dit træ bord finish.

Kreditkort

Ældre neglelak pletter kan kun fjernes ved skrabning eller slibning. Hvis du er heldig, polske tørret på en sådan måde, at det ikke binde med finish. Tage en gammel kreditkort og omhyggeligt forsøge at skrabe off neglelak. Hvis du ikke har et kreditkort, du kan bruge, købe en billig plastic spartel. Brug ikke nogen metal skrabere, som der kunne grave ned i finish og udsætte træ. En plastik skraber vil overflade skade, men der kan repareres let. Hvis pletten begynder at flage ud når du lægge pres med skraberen, omhyggeligt fortsætte indtil pletten er væk. Tør området efter at fjerne pletten med en tør klud og møbler polish. Hvis pletten ikke starter til skræl på kanten af den plast skraber Tving ikke det. Du skal bruge mere ekstreme foranstaltninger for at fjerne de mest genstridige neglelak pletter.

Sandpapir

Når ingen andre fjernelse behandlinger arbejder, skal du bruge sandpapir. Ifølge webstedet møbler viden skal du en blok af 600 sandkorn sandpapir og en blok af 1200 grus. Start med 600 sandkorn og omhyggeligt arbejde pletten ned tæt på overfladen. Tryk ikke for hårdt eller gå for hurtigt, som du vil skade finish omkring pletten. Når du har pletten slebet næsten flugter til bordpladen, skifte til 1200 grus og få så tæt som du kan til tabellen, indtil pletten er fjernet. Prøv at skære sandpapir blokke til størrelsen af pletten til at undgå at beskadige de omkringliggende finish hvis du kan. Når pletten er fjernet, energisk arbejde træ finish restaurator ind i området og lad det tørre natten over. Rens området næste dag med møbelpolish at genoprette glans.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com