Native planter eller blomster til Colorado

April 16

Native planter eller blomster til Colorado

En indfødt plante er en, der vokser naturligt i naturen. Der er mange grunde til at dyrke indfødte planter, Colorado. En populær grund er at reducere haven vanding. Native planter har tendens til at trives på uanset regn naturen giver; de sjældent har brug for ekstra vand. En anden populær grund er at bevare hjemmehørende arter. Uanset hvad dine grunde, men der er mange attraktive, nem pleje indfødte Colorado planter at vælge imellem.

Aspen Daisy

Kaldes en "prangende daisy" eller "meadow Bakkestjerne," Erigeron er speciosus en flerårig wildflower med små, 1½ - 2 tommer blomster med en gul center og hvide kronblade. Det vokser 12-24 inches høj, er hårdfør, let at dyrke, og trives i fuld sol.

Sortøjede Susan

En anden daisy-lignende blomst, Rudbeckia hirta, udstyret med orange eller gule kronblade med en hævet sort center. Det vokser op til 2½ fod høj, elsker solen og har noget imod ikke tørkeperioder. Faktisk er denne staude hyppigt fundet voksende vilde i tørre bjerg enge.

Blå hør

Adenolinum (Linum) lewisii vokser op til en fod høje solrige, tørre steder. Denne flerårige funktioner rigelige blå blomster og er nem at dyrke. Men alle dele af planten er giftige hvis spist og nogle følsomme individer kan opleve en allergisk reaktion lige fra at røre ved anlægget.

Colorado Columbine

Colorado state blomst Aquilegia caerulea elsker både varme, tørre steder eller cool, skyggefulde områder. Det blomstrer i nuancer af blå, hvid og lilla fra juni til August og vokser op til 2 fod høje. Denne staude er let at pleje så længe som det er bestemt godt afdrypning jord.

Gyldenris

Der er mange arter af Solidago spp., men alle er gylden gul. Nogle foretrækker tørre steder i solen, mens andre foretrækker fugtige områder. De fleste blomstrer i sensommeren eller efteråret og alle er fremragende attraktorer af bier og gavnlige insekter.

Lupin

Lupinus argenteus producerer høj (op til 2 1/2 fod) stængler med rigelige store klynger af blålig eller lilla blomster. Denne staude er ikke særlig om dets placering, så længe det har fuld sol og godt afdrypning jord.

Rocky Mountain vilde Iris

Iris missouriensis er en let sprede staude med lange blade ved basen og en 2-fods stilk toppet med to til fire blomster. Blomstre farver spænder fra hvid til blålige lilla og ofte har gule pletter på hver petal.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com