Hvordan man opbygger Pergola kolonner fra landskabspleje Stone

August 3

Pergolaer er Dorne eller espalier, der består af faste strukturer, der understøtter vinstokke eller andre typer af planter. Når du opbygger en pergola, skal du finde et materiale til kolonnerne, der er solid, attraktive og vil udholde elementerne. Brug af Landskabsarkitektoniske sten er en populær løsning til opbygning af en pergola kolonne.

Instruktioner

•Indstil den samlede højde på din pergola kolonne, og Køb materialer alt efter dine behov. Du skal købe nok landskabspleje stone, armeringsjern, mørtel og beton til at bygge alle 4 pergola kolonner, sammen med alle de værktøjer og forsyninger. Vælge, landskabspleje stone, der er flad for at opbygge en mere stabil pergola kolonne.

•Measure og mark den præcise placering af hver pergola kolonne, og grave et hul til at rumme armeringsjern og beton. Grave et hul, der er mindst halvt så dybe som pergola kolonner er høj. F.eks. er din kolonner er 8 fod høj, du skal grave et hul på mindst 4 fod dybt.

•Fyld bunden af hullerne med mindst 2 inches af sand. Dette vil hjælpe med kloakering og forhindre kolonnerne fra skiftende i snavs over tid.

•Fyld hullerne med beton, og tillader betonen til at blive tykkere til det punkt, hvor du kan indsætte armeringsjern lodret uden stænger falder. Armeringsjern skal skæres til en længde, således at stængerne vil nå til toppen af kolonnen, når de er indsat i bunden af hullet fyldt med beton. Du kan være nødvendigt at støtte armeringsjern med træ seler til at holde niveauet stænger og i den rigtige position.

•Mix din mørtel at bygge kolonnen pergola fra landskabspleje stone. Placer det første lag af mørtel direkte på toppen af hærdede beton, og derefter lægge din første niveau af Landskabsarkitektoniske sten. Sikre at mørtlen er limning sten til armeringsjern, som du stak hvert lag af kolonnen.

•Alternate markedsføring af Landskabsarkitektoniske sten at tilføje styrke til kolonnen. Altid plads fra 2 sten på toppen af 1 og 1 sten på toppen af 2, ved hjælp af en plan til at holde kolonnen lige.

Tips & advarsler

  • Da en pergola er en overhead struktur, skal du sandsynligvis til at rådføre sig med en lokal bygning inspektør og indhente de rigtige tilladelser til at bygge din kolonner fra landskabspleje stones. Spørg din lokale zoneinddeling myndighed til at følge de korrekte procedurer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com