Hvordan til at hænge en stol jernbane på gips vægge

April 20

En stol jernbane er vandret trim sidder langs den nederste span af en mur (på om højden af en stoleryg), beskytte muren mod chairbacks og giver en visuel pause på span af væggen. Typisk, væggen over og under stol jernbane vil være færdig forskelligt fra hinanden, med stol jernbane som kant. Selvom en stol jernbane har ingen vægt og ikke strukturelle, kan du bare søm det til gips. Det har at være fastgjort direkte på væggen studs at forhindre det i at komme løs.

Instruktioner

•Measure op fra gulvet mellem 36 og 42 inches, til den ønskede højde af stol jernbane. Udvide mærket på tværs af hele væggen, at gøre en lige linje med dit niveau og blyant.

•Mark hver stud bag væggen, ved hjælp af din elektroniske stud finder. Sætte mark lige under den vandrette linje.

•Measure muren på den vandrette linje, startende ved udgangen. Overfør måling til et stykke af stol jernbane.

•Strømforbrug i standby stol jernbane på din gering så i den holdning, det vil gå på væggen, og skær enderne efter behov. Hvis det kommer til at opfylde et andet stykke af stol jernbane i et hjørne, gøre cut på 45 grader peger indad mod trim. For en ekstern hjørne, der rager ud i rummet, gør 45-graders snit punkt udad fra trim. Hvis det kommer til at opfylde et andet stykke af trim på en straight span af væggen, gør 45-graders opskåret point udad fra trim, og skære den næste stykke 45 grader indad, så de passer sammen.

•Hold stol jernbane mod muren, med bunden foret med din vandret streg. Skyde to negle med din sømpistol i lodret dannelse på forsiden stol jernbane, på hvert punkt, hvor stol jernbane krydser en stud, ifølge dine mærker.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer wainscoating sammenholdt med stol jernbane, wainscoting først, derefter installere stol jernbane over det, til at dække kanten. Hvis du maler væggen under stol jernbane til at være en anden farve end væggen over det, gøre alle maleriet først, at lade de to afsnit i forskellige farve maling mødes i en linje, hvor stol jernbane vil dække linjen.
  • Bære beskyttelsesbriller, når du bruger en gering sav.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com