Den bedste måde at finde en luft lækage i en Swimming Pool

August 3

Luften siver ud i din pool er anledning til bekymring. Utætheder kan reducere din pool filtrerings effektivitet, og de kan også gøre din pool pumpe stand til at flytte vand. I modsætning til vand lækager---naar vand langsomt dræne ud af puljen---luft lækager angiver en jævn strøm af luft at gøre sin vej ind i din pool, forårsager problemer. Mens pool reparation bør overlades til fagfolk i de fleste tilfælde, kan du finde kilden til din pool udsivning uafhængigt. Gør kunne altså hjælp forberede dig til at håndtere pool reparation fagfolk.

Pumpe Air sive overvågning

Slå din pool pumpe motor, når den pumpe hoved er på fuld tryk. Hold øje på området pumpe. Se om der er nogen splash eller sprayback kommer fra området pumpe. Låget til området pumpen bør være så tæt på lufttæt som muligt. Hvis ikke, bliver din udsivning på grund af en luft lomme i pumpehjulet, der er nærmere dig end tryksiden. Luft lommer på tryksiden forårsage vand lækager.

Prøv genforsegling pumpe område låg med silikone eller epoxy putty. Dette er en sikker gør det selv-reparation, der kan spare dig penge. Kald en pool reparation specialist, hvis du stadig finde bevis for, at en udsivning efter anvender en silikone eller epoxy putty patch.

Suge VVS-luft Leak Detection

Mens luftlommer i vandpumpe impeller er den mest almindelige synderen, kan utætheder komme fra alle segment af din pool suge VVS. Købe en afløb konge, hvis din air lækagen ikke kommer fra området pumpe. Forbinde afløb kongen til en slange og sætte det i din pool's hulske. Slå slangen. Fjerne pumpen område låg og stik pumpens åbning. Dette pressurizes hele slamsuger VVS-systemet op til pumpen. Kigge efter vand sprøjtning fra ethvert punkt i den suge VVS. Området spirende vand er en lækage kilde. Dette er en anden minimalt invasiv måde at kontrollere for utætheder, der er effektive for din hele suge VVS system.

Tilslutte utætheder med pool kit, eller har en professionel reparation eller erstatning af de beskadigede rør for at stoppe udsivning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com