Hvordan man laver hjemmelavet soveværelse gardiner

April 23

Hvordan man laver hjemmelavet soveværelse gardiner

Soveværelse gardiner kan gøres ganske enkelt og til halv pris af købt dem. Vælg en gardinstang og stof, der svarer til den stil og farve paletten af dit nuværende soveværelse indretning. Hvis du foretrækker en tungere gardin med tynde under dem, blot købe en dobbelt gardinstang eller en separat grundlæggende gardinstang med en kort hældning, for tynde, så begge gardiner passer godt mod vinduet. Sheers kan helt sikkert gøres på samme måde som de tungere gardiner, men stoffet er svært at sy. Desuden er de temmelig billigt at købe.

Instruktioner

•Measure vinduet på tværs. Derefter, måle fra gulvet op til lokalitet, du vil vedhæfte gardinstang. Tilføje 1 fod til længden af måling for at købe stof. Generelt, stof kommer i 36, 45 og 60-tommer bredder. Nogle møbelstof er gjort bredere. Typen stof du køber vil afhænge af stilen i dit soveværelse. For en formel udseende kan du vælge silke, en linned blanding eller et tykkere stof. For et land indretning kan du vælge en blomstret print eller lysere vægt materiale.

Beslutte bredden på hver af dine to gardin paneler, også overveje indretningen. For et land eller uformelle udseende, gøre hvert panel samme bredde som vinduet. For en mere formel udseende vil du kun købe stof, der er tre fjerdedele bredden af dit vindue for hvert panel.

•Wash og tørre dit stof før syning for at undgå svind senere (hvis det er vaskbart). Skære og sy din stof for at få den rigtige bredde til stilen af gardiner du gør. Tryk på enhver sømme. Fold under (forkerte side til forkerte side) ¼ tommer langs de to lange sider af hvert panel. For en uformel udseende, fold en anden halv tomme og pressen. Til en formel look, fold en tomme og pressen. PIN og søm langs først fold linje af alle paneler.

•Klippe toppe af dit gardiner at gøre en straight, selv linje. Dette kan gøres med en t-square eller med en roterende fræser, roterende lineal og mat. Tryk under ¼ tommer øverst på begge gardin paneler. Fold og tryk under bredden på din gardinstang plus ½ tomme til en formel gardin. For et land eller uformelle soveværelse gardin, med en header (Flæsekanter øverst), fold over bredden af gardinstang plus ½ tomme og en yderligere 2 til 3 inches ifølge din header præference. Tryk på folderne på alle paneler.

•PIN og søm langs den første fold. Hænge et panel på gardinstang. Brug en pinkode, fold bunden af tæppet under på den længde, du foretrækker. Fjerne gardiner og måle den fastgjorte panel ned fra pin. Til en uformel gardin, tillade 1 ¼ inches eller mere for en hem og for en formel gardin 2 ¼ tommer til 3 ¼ tommer er passende. Skære paneler lige på den måde beskrevet tidligere, gør kvoter for sømmen. Fold hver panel under ¼ tommer, tryk på, og derefter en anden 1 til 3 inches og tryk på. PIN og søm langs den første fold.

•Tryk på dit soveværelse gardiner med et dampstrygejern, medmindre stoffet ikke tillader. Hænge gardiner på gardinstang. Med de uformelle gardiner vil du trække stang gennem den nederste rør åbning, forlader toppen som sidehovedet eller flæse. Du kan købe dekorative ledningen eller gøre hemmed strimler af matchende stof til at bruge til slips-backs, hvis du har lyst.

Tips & advarsler

  • Slips-back hardware kan købes i departementet gardin stang af din lokale hjem forbedring butik eller stormagasin.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com