Overlevelse beredskab liste

April 27

Overlevelse beredskab liste

Forberede en katastrofe vil hjælpe dig overleve katastrofer--både naturlige og menneskeskabte. Skoler har rutinemæssigt brand og bus evakuering øvelser, i tilfælde af en reel brand eller bus ulykker. Ansatte og studerende lære hvad man skal gøre og hvor at gå. Dette er en form for katastrofeberedskab.

Hvor mange af jer vil vide, hvordan man overlever en snestorm eller en brand, jordskælv eller en tornado eller et terrorangreb? En overlevelse beredskab liste vil hjælpe med at sikre, at du ved hvad de skal gøre.

Grundlæggende overlevelse Kit

FEMA, Federal Emergency Management Agency, tyder alle forberede en grundlæggende overlevelse kit. Sættet bør holde dig selv tilstrækkelig i tre dage eller længere, hvis nødsituation personale ikke kan nå dig. En grundlæggende overlevelse kit bør omfatte vand, ikke-fordærvelige fødevarer, en førstehjælpskasse, lommelygte, radio, batterier, en mobiltelefon og oplader og lokale kort. FEMA antyder også, herunder en vigtig familie papirer, et tæppe, en dåseåbner, en støv maske, vådservietter eller hånd sæbe og en fløjte.

Særlige behov

Nogle mennesker vil kræve yderligere elementer medtages. For eksempel vil nyfødte har brug for et udbud af mad og bleer. Diabetikere skal muligvis en hastelevering af insulin eller andre medikamenter. Dem, der bærer briller eller kontakter kan vil medtage et ekstra par briller eller en forsyning af kontakt løsning. Kvinder bør omfatte en forsyning af feminine produkter.

Pet behov

Før en nødsituation slår, har dit kæledyr, mikro-flishugges og markere din pet carrier med dine kontaktoplysninger. Når det er sagt, pets savn en nødsituation kit så godt. Mad og vand skal medtages for dit kæledyr. Andre elementer, der skal medtages er en snor, ikke spilde skåle, en yndlings stykke legetøj, et billede af dig og din pet, kopier af papirarbejde vedrørende dit kæledyr og noget særlig medicin.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com