Sådan køber du stuk værktøjer

April 28

Hjem reparation og vedligeholdelse af stuk kræver køb kun et par specialværktøj. Begyndende med den strukturelle substrat under stuk, kræver anvende stuk købe pudsning værktøjer som murskeer og putty knive. Boligejere kan anvende puds på murværk eller træ med de samme grundlæggende værktøjer. Købe stuk værktøjer på ethvert medium til store størrelse hardware butik.

Instruktioner

•Start projektet på den underliggende flade. Hvis den udvendige overflade er murværk eller beton, skal en konkret bonding agent købes. Hvis husets ydervæg er træ, følte og wire mesh net skal anvendes. Købe ekstra ledning til at bygge ud i kanterne. Købe en god sæt af klip til at trimme trådnet, også en hammer og søm, hvis du ikke allerede har dem.

•Purchase en stor balje eller mixer eller gå med de forblandet spande. Gå med en pre-mix er en god idé hvis farvede stuk skal anvendes. Disse elementer kan købes i enhver stor hardware butik. Beregne væg areal for at bestemme mængden af mørtel til at købe.

Forpakket en plasterer rake for bunden pels. Købe en robust pudsning murske, flere størrelser af efterbehandling trowels og en stærk plasterer hawk (bestyrelsen, der holder mørtel) til puds ansøgning. Scratch pelsen bør anvendes med en ordentlig murske på en tykkelse på ca 1/4 til 1/2 tommer. Bruge en plasterer rake, skraber eller hjemmelavet enhed for at score overfladen, efter det er hærdet. Lad kur for 36-48 timer. Købe en stor sprayflaske og tåge overfladen med vand da det hærder.

•Få flere typer af efterbehandling trowels til brug under den endelige anvendelse af Finpuds af mørtel til bunden pels. Putty knive og scorers bruges til at arbejde i de fine detaljer. Under hærdning processen er det vigtigt at holde overfladen fugtig.

•Wait mindst seks uger før maleri. Det er vigtigt at bruge en maling, der er designet til at bruges med stuk. Køb svampe eller valser for at give væggen en struktureret overflade. Køb alle malingen nødvendigt før du starter.

Tips & advarsler

  • Stuk reparation og vedligeholdelse kræver et moderat niveau af ekspertise. Bistand kan være påkrævet, når du anvender den underliggende filt og wire mesh på et træ udvendigt hjem.
  • Hvis en tekstur eller et mønster vil blive anvendt til væggen, bestemme mønstret på forhånd.
  • Hærdning perioden for stuk er kritisk. Være sikker på at tage højde for varme, fugt og vejr forhold.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com