Er æble træer Evergreens?

April 30

Er æble træer Evergreens?

Udtrykket "evergreen" refererer til planter, der bevarer de fleste deres blade eller nåle, året rundt. Løvfældende planter, på den anden side, kaste typisk løv sæsonmæssigt. Æbletræer er løvfældende, frugtbærende træer, der vokser, for det meste på den nordlige halvkugle. Æbletræer kræver som regel krydsbestøvning at producere frugt. Fravær af blade i vintermånederne menes at støtte bestøvning af styrke vind omsætning og stigende bud synlighed for potentielle insekt bestøvere.

Planteegenskaber

Æbletræer er vokset i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 8. Rødderne af æbletræet er lavvandede, for det meste opstår i top 12 inches af jord, og generelt udvide varigheden af apple grene. Apple tree samlet højde varierer fra 8 fod høj for dværg sorter til 40 fod høj for standard træer. Dværg æbletræer foretrækkes af de fleste avlere på grund af lethed i beskæring og høst. Æbletræer skal beskæres hvert år for at først oprette og senere vedligeholde en pyramide form med en stærk, central leder.

Site krav

Æbletræ er mest produktiv i steder, der modtager fuld sollys mindst tre fjerdedele af dagen. Samlet set træer plantet i fuld sollys har færre sygdom forekomster og tendens til at producere større, bedre smagende frugter. Undgå at placere i lavtliggende områder eller dårligt drænede jorde. Lavtliggende områder er mere tilbøjelige til at producere frost lommer, som er områder, hvor kold luft konvergerer og skader æbletræet. Stående vand kan føre til Phythophora root rot. Endelig, for jorden præference, æbletræer er at tilpasse til en bred vifte af jordtyper, men vokser bedst i frugtbare sandet lerjord jordbund med en pH-værdi mellem 6 og 7.

Vækstcyklus

Ligesom andre løvfældende planter er æbletræer i dvale om vinteren. Mens alle bladene har været kaste i løbet af efteråret, persist både blomst og vegetativt knopper på slutningen af træets grene. Når foråret kommer udfolde knopper, med en dramatisk visning af blomster. Et flertal af æbletræer kræver krydsbestøvning, i hvilke bier spiller en stor rolle. Når bestøvet, udvikler blomster sig til æbler. I sommermånederne vokse æbler gradvist større og modne. På samme tid, knopper til næste års afgrøde form på træer. Æbler er klar til at blive høstet i efteråret.

Æble høst

Æbler bliver høstet mellem tidlig August og slutningen af oktober. Æbler, der ikke bliver fortæres straks bør høstes efter modning, men mens lidt hårdt. For at afgøre, om et æble er moden, kig på farven på æblet, der vender ud mod træ interiør. Dette er kendt som Apples jorden farve. Jorden farven på modne æbler er gullig-grøn. Høstede æbler vil holde godt for op til seks måneder, hvis nedkølet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com