Hvordan til at rense op efter at have brugt en brandslukker

April 30

Det kan synes usømmeligt at klage over at rydde op efter du har udskrevet en brandslukker. Jo kunne denne lille rød tingest har gemt dit liv og livet af dine kære--ikke at nævne dit hjem og værdsatte ejendele. Men stadig, en rod. Afhængigt af typen ildslukker du har brugt, er hvad er efterladt enten et fint tørt pulver eller en våd skum. Suit op til at beskytte dig selv, og derefter gendanne dit hjem metodisk. Det er enklere end du måske tror, og det bør ikke tage en frygtelig lang tid.

Instruktioner

Oprydning efter et pulver ildslukker

•Tag på en ansigtsmaske, øjet beskyttelsesbriller og handsker, da luftbårne pulver partikler kan irritere din næse, hals, øjne og lunger. Åbner et vindue eller slå en lille blæser på lavt til at ventilere området. Overdriv ikke; Air vindstød vil forårsage pulver til bliver luftbårne.

•Sweep op bunker af pulver med en pensel eller kost, arbejder langsomt. Kassér pulver i en plastik affaldssæk.

•Vacuum resten af pulver med en shop vac. følge op med en regelmæssig støvsuger, ved hjælp af en pensel vedhæftet fil. Modstå trangen til at bruge vandet på dette tidspunkt; Det kan dreje pulver rester til pasta. Rydde op eventuelle resterende rester med papirservietter. Kaste dem ind i en affaldssæk. Tomme shop-vac og vakuum dåsen, eventuelt i en affaldssæk. Fastgør skrald taske og smide det væk.

•Tag vindue behandlinger og andre fine tekstiler til et renseri. Shampoo møbler og moppe gulve, som du normalt gør. Deodorize vindue behandlinger og møbler ved at sprøjte dem med hvid eddike. Du behøver ikke at skylles eddike, og det vil ikke skade stof.

Rydde op efter en skum ildslukker

•Tag på beskyttelsesbriller, en ansigtsmaske og handsker. Åbn et vindue eller slå en fan til at forbedre ventilationen i området.

•SCOOP op med køkkenrulle eller gamle klude, som du kan smide skum. Forsøg at løfte skum fra overfladen så meget som du kan. Brug en gammel spatel eller ske, hvis det gør opgaven lettere.

•Rengør op eventuelle rester med våde papirservietter eller klude. Placere alle de produkter, der dyppes i en affaldssæk. Forsegl posen og derefter smide det væk.

Tips & advarsler

  • Udstyre dit hjem med de rigtige slags brandslukker. Tre er designet til brug i hjemmet: klasse A ildslukkere brandbekæmpelse involverer stof, papir, gummi, nogle plast og træ; Klasse B brandslukkere slukke brande, der involverer benzin, Petroleum, olie og andre brændbare væsker; og klasse C ildslukkere er beregnet til at sætte ud elektriske brande.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com