Sådan Fix & glat afskallende loft maling

April 30

Loft maling skaller af forskellige grunde. Det er mere tilbøjelige til at ske, hvis du havde en vandlækage i loftet, blev brugt en forkert maling eller primer, eller malingen var ikke tilladt at helbrede før fugtighed blev indført. Sprudlende og peeling er begge almindeligvis ses under disse omstændigheder. Løse maling ved at skrabe det og genanvende frisk maling. Brug de relevante materialer til en maling finish, der varer i årevis uden afskalning væk.

Instruktioner

•Tag på beskyttelsesbriller og støvmaske. Skrab alle peeling paint væk fra loftet ved hjælp af en stor spartel. Hold en maling bakke under faldende malingen til at indeholde rod. Stå på en stige, der er forsvarligt placeret under dit arbejdsområde. Fortsætte skrabning indtil alle peeling paint er fjernet.

•Sand loftet ved hjælp af 100-sandkorn sandpapir til glat ru pletter. Spot sand, hvis du kun se et par ru pletter, eller sand hele loftet for selv tekstur i hele.

•Wash loft med en blanding af 1 kop klor blegemiddel i 1 gallon af vand. Fugt en svamp i rengøringsmidler, og sørg for at vride svampen, hvis det er for vådt. Lad loftet tørre inden du fortsætter.

•Applicer en vedhæftning primer til loftet ved hjælp af en svamp rulle på en udvidelse pole for hovedparten af loftet. Brug en stritte pensel til at skære primer i og omkring kanterne. Vælg en primer/sealer til lofter i høj fugtighed værelser, såsom badeværelser. Dette forhindrer fugtproblemer, der forårsager malingen til at skalle, knæk og skimmel. Tillad primer at helbrede efter fabrikantens anvisninger.

•Paint vægge med en vandbaseret maling, der supplerer primeren. Anvende det på samme måde som primeren. Brug en svamp roller for den største del af loftet og malerpensler omkring kanterne. Gøre det muligt malingen til at helbrede. Anvende en anden frakke af maling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com