Hvordan man kan beskytte Kangaroo læder

May 4

Hvordan man kan beskytte Kangaroo læder

Kænguru læder er en let, fleksibel og robust materiale fremstillet af de garvede huder af kænguruer. Importeret fra Australien, er det et populært valg, når du udformer atletisk fodtøj, udendørs gear og motorcykel jakker; ikke kun kræver det næsten ingen bryde, det vil ikke miste dens form, når det bliver vådt. Som alle fine lædervarer kræver kænguru læder regelmæssig rengøring og ordentlig pleje til at bevare sin glans og blødhed.

Instruktioner

•Treat nye kænguru læder varer til en indledende belægning af neutral farvet creme læder polsk eller en lys lag af mink olie før iført. Ved hjælp af din fingetips, tilføje en lille mængde balsam til varen. Arbejde crimperen dybt ind i læderet ved at gnide det ind med hænderne, blødgøring materialet og gør det mere smidigt. Tør overskydende med en ren, tør klud.

•Rengør beskidt lædervarer straks. Børste læderet rask med en blød børste til at fjerne enhver løs snavs eller snavs. Indstille den snavsede element over et absorberende håndklæde og vask det grundigt med varmt vand og en blød svamp eller gamle viskestykke. Krat ikke for voldsomt eller risikerer du ridser læderet. Gentag hvis nødvendigt, vask forsigtigt indtil alle snavs er fjernet.

•Indstil nyligt vasket lædervarer på et håndklæde til at tørre. For at hjælpe dem med at opretholde deres form, sko og støvler kan være fyldt med krøllet op ark af avisen. Placer ikke Lædervarer i nærheden af varmeapparater, ventilationskanaler eller i direkte sollys, da dette kan forårsage læder at tørre ud og revne.

•Applicer en liberal frakke af fløde polsk til kangaroo læder, når det er tørret helt. Påfør en lille mængde af polske med en blød klud. Arbejde polske langsomt, flytte kluden i et cirkulært mønster. Behandle ét område ad gangen, metodisk flytter fra top til bund, indtil hele varen er helt dækket. Fjern eventuelle overskydende polsk ved raspning vare med en blød klud.

•Indstil seneste polerede stykker til side og lad dem tørre i 24 timer inden brug. Opbevar ubrugte stykker i åndbart stof poser.

Tips & advarsler

  • At holde kangaroo læder ser sit bedste, være sikker på at polere hvert stykke mindst en gang hvert halve år, uanset om det er blevet slidt eller ikke.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com