Hvordan man kan blokere naboer med træer

August 12

Opbygning af en grænse mellem boliger ved hjælp af landskabspleje og træer skaber et privatliv mur, der er miljøvenlige og funktionelle. En naturlig hegnet bevarer økologiske balance og feeds næringsstoffer til jorden nedenfor. Zoneinddeling love kan begrænse højden af hegn, men træer er som regel lov til at vokse til deres naturlige højde. Evergreens give privatliv hele året i køligere klimaer og tropiske klimaer har et stort udvalg af året rundt blad træer fra at vælge.

Instruktioner

•Walk det område, der adskiller dit hjem fra naboens og hvor du skal plante dine træer. Købe en græsplæne-mærkning spray maling fra en hardware butik. Spray en skitse af området plantning, og sørg for du er i din plæne grænser som træer fordelt på alle sider og du ønsker at forhindre dem i at trænge ind på din næstes ejendom. Mål længde og dybde af plantning plottet.

•Indstil hvor meget af din værftet ønskede træer til at besætte. Undgå træer, der overtager en ejendom, fordi de er meget bred, som engelske laurbærblad, for eksempel, der kan måle op til 20 fod bred. Køb træer, der ikke frugt som frugt tiltrækker fugle og insekter, tilføje til det rod, faldt bladene forlade på din plæne.

•Know mængden af solen din træer får dagligt, som nogle har brug for fuld sol, gerne hurtigt voksende Leyland cypres. Undgå en skov-træ, som er skygge tolerante ligesom Western Red Cedar som højden når 200 fod og bredden kan nå op til 50 fod.

•Visit flere lokale træ gårde at se træerne sælges, deres egenskaber og kvalitet af træerne bliver solgt. Spørg hvad US Department of Agriculture plante hårdførhed zone din ejendom er i. Anmode om hurtigt voksende træer, ligesom bambus, til øjeblikkelig hegn, og medium til at forsinke voksende træer, hvis du kan vente for dem at nå en moden højde og ønsker at bruge færre penge pr. træ.

•Know bredder forskellige træer opnå. Beslutte, om du ønsker en vedligeholdelse fri træ eller en, der har bør beskæring. Vælg en Thuja "Green Giant" for en sygdomsfri, insekt-tolerant træ, der kan vokse op til 5 fod om året og har en spredning af omkring 5 fødder.

•Bestil mængden af træer du har brug for og bede, at Gartneriet plante dem for dig. Plante træer dig selv, hvis du ved, hvordan man forbereder jorden ordentligt og tilstrækkeligt kan håndtere mængden og størrelsen af træer i en plantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com