Hvordan til at disponere over Radiator kølervæske

May 7

Hvordan til at disponere over Radiator kølervæske

Radiator kølervæske, eller frostvæske som det er almindeligt kendt, kan bortskaffes eller genvindes, afhængigt af hvor du bor. Medmindre du planlægger at genbruge radiator kølervæske, skal du tjekke med din staten eller lokale regler bestemmer, hvordan til at disponere over den. Stater og kommuner har forskellige politikker for bortskaffelse af frostvæske, så det første skridt er at kalde miljømyndighederne i dit område og spørge om dine muligheder.

Instruktioner

•Dispose af nonpoisonous radiator kølevæske ned din regelmæssig spildevand vask afløb, såfremt din tilstands eller byens miljømæssige bestemmelser tillader det. Mange medlemsstater betragter frostvæske som nonpoisonous, og så længe det bliver hældt i et dræn, der fører til et kommunalt vand filtrering anlæg, du kan hælde radiator kølevæske ned i afløbet.

•Tag din brugte radiator kølevæske til den nærmeste losseplads. De fleste lossepladser har spildevandstanke for frostvæske opbevaring. De vil tage din kølervæske og genbruge det til dig.

•Opkald din lokale hardware eller full-service automotive service station. Mange også tage brugte frostvæske og hæld det i opbevaringsbeholdere, således at det kan genbruges.

Tips & advarsler

  • Altid holde din brugte frostvæske forseglet og fri for forurenende stoffer, såsom gas eller olie.
  • Aldrig hælde radiator kølevæske ned storm afløb eller ind i septiktanke. Hælde det i din septiktank vil dræbe de gavnlige bakterier, der nedbryder affald partikler, som ville ødelægge den septisk indsats af dit system.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com