De bedste måder at få Calcium fra æggeskaller for tomatplanter

May 8

De bedste måder at få Calcium fra æggeskaller for tomatplanter

Ifølge University of Missouri er tomater den mest populære afgrøde dyrkes i hjemmet haver. Tomater kræver lidt plads, hele tiden bære frugt, er nemme at dyrke, og har et væld af kulinariske anvendelser. Tomatplanter kræver sollys, næringsstoffer og vand til at trives. Hvis calcium mangler i din jord, din tomat planternes rødder ikke kan tage i vand nok. Ved hjælp af æggeskaller er en let og miljøvenlig metode til at supplere din jord og tilføje calcium.

Plantning

Efter du har gravet hullet for din tomatplante, men før du plante det, tilføje knust æggeskaller i bunden af hullet, og derefter fortsætte med plantning tomat. Æggeskaller er 95 procent calciumcarbonat, ifølge gødning Guide hjemmeside, som er bestanddel af landbruget kalk. Calciumcarbonat hæver pH værdien af din jord og tillader rødderne af din tomatplante at tage tilstrækkeligt vand. Æggeskaller giver en langsom frigivelse af denne nødvendige calcium karbonat, så du kan aldrig tilføje for meget æggeskal til plantning hul.

Gødskning

Tomatplanter fortsat brug for calcium mens vokser og producerer frugt. Feed calcium til rødderne af arbejder knust æggeskaller i jorden omkring bunden af planten. Forberede skaller af første grundigt skylle dem for at fjerne muligheden for skadelige bakterier danner. Efter æggeskaller har tørret, knuse dem, enten i hånden eller ved hjælp af dit køkken blender, derefter sprede de knuste skaller og forsigtigt arbejde dem i jorden med en hånd murske. Hurtigere absorption kan opnås ved pulverisering af æggeskaller til pulver, ved hjælp af en blender, før indarbejde det i jorden.

Mange gartnere gerne tilsættes æggeskaller til deres kompostbunke, og calciumcarbonat at blandes med det organiske materiale inden brug kompost i haven. Dette fungerer godt, hvis behovet for yderligere calcium ikke er umiddelbar.

Vanding

Placer flere æggeskaller, dækket med vand i en lufttæt beholder. Overlade det i flere dage for at tillade calcium i skaller til at bryde ned i vandet. Brug dette calcium-rige vand omkring din tomatplanter. Et alternativ, som vil have mindre offensiv lugt er at bruge vandet du kogt æg i til at supplere dine planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com