Sådan Bud Rose planter

May 8

Sådan Bud Rose planter

Roser blomstrer normalt i slutningen af foråret eller sommeren, producerer smukke blomster i forskellige farver. Old rose planter eller rosenplanter, der er uretmæssigt plejes producere færre knopper og blomster end korrekt pleje for dem, men gartnere kan holde roser producerer rigeligt knopper med et par enkle pleje teknikker, lidt tid og ret leverer.

Instruktioner

Sådan Bud Rose planter

•Prune døde blomster off rosenbuske, når de er færdig med blomstrende. Denne form for beskæring, kendt som "deadheading", får steg buske til at producere mere blomster. National Gardening Association anbefaler beskæring steg buske lige under døde blomster, selv om den traditionelle praksis er at beskære flere blade under en død blomst. Deadheading normalt finder sted efter roser er gjort blomstrer i sensommeren, afhængigt af sorten steg og når den blomstrer.

•Prune steg buske i foråret for at reducere fortrængning. University of Illinois anbefaler beskæring roser i foråret ud over deadheading når planterne blomstrer for at stimulere ny vækst på anlægget. Det anbefaler også beskæring væk døde grene på en vinkel fra knopper, så at sætte nogle hvide lim på årets nedskæring dæmme op for at afskrække bugs, der bar i rosenplanter.

•Fertilize steg planter for at give dem med nok næringsstoffer til at producere talrige blomster. National Gardening Association anbefaler befrugtende roser, når de først begynder at vokse nye knopper og stængler i foråret, derefter befrugtende dem endnu en gang midt i deres blomstrende sæson. Havearbejde butikker sælger gødning lavet specielt til roser. Et lag af organisk kompost anvendt omkring bunden af planten, som en blanding af gylle og rådnende blade, vil også hjælpe roser producere knopper.

Tips & advarsler

  • Roser er følsomme over for forskellige typer af jord, og jord kan ændre pH eller falde i næringsstof niveauer over tid. Lokale gartnerier eller universiteter med gartneri programmer tilbyder jord test for et mindre gebyr. Havearbejde butikker sælger også at-home testkit og gødning beregnet til at hæve eller sænke jord pH. At holde jorden på en komfortabel pH og næringsstof niveau for roser vil sikre, at planterne holde spirende.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com