Hvordan man laver en tilbage Patio Private

May 11

En terrasse er en udendørs udvidelse af dit hjem, og du ønsker at føle sig godt tilpas, slappe af på dit. Dette kan være svært, hvis du har naboer der peer over hegnet hver aften eller børn kører rundt om blokken alle tider af døgnet. Giv din terrasse en følelse af privatlivets fred uden at ty til at bygge mure omkring din udendørs område. Enten midlertidigt eller permanent, blokere disse privacy solutions nysgerrige øjne fra at se din personlige miljø.

Container haver

Vokse nogle velsmagende grøntsager mens få privathed omkring din terrasse. Vokse en række grøntsager i store blomsterkummer og Placer dem langs omkredsen. Stavsledere espalier i den største af gryder og træne vining planter som agurk og tomat op polakkerne. Udfyld den øverste halvdel af visningen med hængende plante og hovedet Potter holder efterfølgende planter og blomster.

Streng espalier

Pund en serie af indsatserne i jorden omkring ydersiden af din terrasse. Binde ene ende af en streng til hver indsats og anden enden af hver streng til gårdhave tag. Plante morgen herlighed og moonflower vinstokke omkring hvert spil. Vinstokkene vil vokse hele vejen til tag inden seks uger, at skabe en grøn stue væg, der holder den casual øje ved at kigge på dig og din familie.

Blyindfattede espalier

Pund stakes hver 4 fødder rundt din terrasse. Hæft eller søm tynde træ gitter mellem hvert spil. Male gitter træ for at matche din gårdhave indretning eller overlade det en naturlig farvetone til alder. Plante vedbend, søde ærter eller andre attraktive vinstokke i bunden af gitter til at lysne op udseendet af plain væggen.

Ripstop klud

Sted stillinger i hvert hjørne af de gårdhave eller brug eksisterende indlæg hvis du har en overdækket terrasse. Sy reb bånd til hjørnerne af lange plader af ripstop nylon og binde dem til stillinger. Den farverige nylon vil dække op visning til din terrasse mens tilføjer en lyse sommertid touch til baghaven.

Bambus

Hurtigtvoksende bambus kan være den ideelle hemmelig raster til din terrasse. Der er sorter af bambus, at overlever gennem nedenfor nul vintre, så det kan vokse i de fleste dele af landet. Vælg en medium-højde række med hurtigtvoksende vaner og din levende skærm kan være på plads i løbet af få måneder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com