Sådan reparation Sagging Drywall Tape

May 12

Sådan reparation Sagging Drywall Tape

Gips tape bruges til at slutte sig til to dele af drywall og skabe en glat finish. Når gips tape adskiller, opdelinger eller underspændinger, det skal repareres for at bevare integriteten af fælles og undgå ru eller klumpet steder i væggen. Processen vil tage flere gennemkørsler af fælles sammensatte kræver tørretid mellem programmer, så du kan faktisk gennemføre dette projekt i trin over en periode af dage.

Instruktioner

•Klippe væk sagging tape. Klippe båndet en fod på hver side af området sagging. Fjerne og smide båndet.

•Sand område ned med den moderate korn sandpapir så at alle kamme er fjernet. Du ønsker at slibe næsten drywall overflade, så der er en forsænket plads, hvor den nye tape vil gå. Vakuum væk støv.

•Klippe den nye gipsvæg tape. Skære det bare kortere end afsnittet bånd du har skåret væk. Påfør et tyndt lag af drywall fælles sammensatte til det område, du har forberedt. Laget skal være ensartet, uden luftlommer eller huller, og det bør udvide omkring to inches på hver side af det område, du har forberedt. Lå cut drywall tape oven på fælles sammensatte og glat det på plads med tape kniven. Passe på, at der er ingen rynker eller luftbobler under båndet.

•Applicer en anden tyndt lag af fælles sammensatte over båndet med tape kniven. Hold kniven, så vingen er fladt mod overfladen og sørg for at du ikke flytter den fælles bånd. Tillad tape og fælles stof til tørre natten over.

•Scrape væk enhver høj områder af tørret sammensatte med kniven. Sand ned sammensatte til en glat overflade. En anden tyndt lag af fælles sammensatte og glat det over hele reparation området. Lad det tørre grundigt. Gentag dette trin, ved hjælp af finere korn sandpapir hver gang, indtil det reparerede område er plan med væggen.

•Sand det sidste lag af fælles sammensatte med finkornet sand papiret, således at området væg er glat og det reparerede område er umulig at skelne i plan fra resten af væggen.

•Vacuum støv fra væggen. Tørre det af med en fugtig klud til at fjerne enhver resterende støvpartikler. Male væggen for at dække reparation.

Tips & advarsler

  • Hvis sagging forekommer i flere områder eller hvis drywall adskiller fra væggen, overveje ringer i en professionel til at afgøre, om der er en underliggende problem forårsager sagging.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com