Fire grundlæggende metoder til plantning af træer

May 12

Valg af træer, som du kan lide og dyrke dem på din egen er en ideel måde at tilpasse landskabet omkring dit hjem. Du kan vælge stort set alle arter af træ, så længe det er velegnet til dine klima og jord forhold. Lige så vigtigt som arter markering med den rette metode til oprettelse af træet i din græsplæne, en proces, der er mange forskellige teknikker.

Køb træer

Hvis du planlægger at vokse din egen træer i hjemmet, er der flere muligheder når det drejer sig tid til at købe træet. Du kan selvfølgelig starte træerne fra frø indendørs og transplantation det spirede frø til jord. Dette er sandsynligvis den mest arbejdskrævende metode for at starte et træ. Du kan også købe en pre spirede træ sætteplante fra en børnehave. Derudover "dværg" eller "semi-dværg" unge træer kan købes fra planteskoler som nøgne-root, rullede og burlapped eller gemt i en stof container eller plastikbeholder. Endelig kan modne træer gravet op og transplanteres til din plæne.

Plantning træet

Hver type af træ købes har sin egen unikke plantning metode. Dværg og semi-dværg træerne sælges med udviklede root strukturer allerede knyttet og dermed vil kræve en større plantning hul end vil en sætteplante. Ud over dette afhænger størrelse og dybde i plantning hul af arten af træet og størrelsen af dens rod strukturer. Nogle gange, afhængigt af eksisterende jordkvalitet, vil tilføje en sandet lerjord muld og beluftning i plantning hul dybt hjælpe rødderne blive etableret i plantning hul. Når du "opfyldning" plantning hul, bruger den samme jord, som er blevet fjernet for at grave i plantning hul.

Øjeblikkelig pleje Tips

Meget ofte vil træer kræve en dyb og grundig vanding efter at blive placeret i plantning hul. Men igen, dette er meget arter afhængige. Over vanding en ung træ kan efterlade det mere modtagelige for sygdommen og svampeinfektion. Check med børnehaven hvorfra du opnåede træet eller bede et lokalt universitet udvidelse office, om træet skal vandes plantede engang og – måske vigtigst--Spørg hvor meget vand, det skal på dette tidspunkt. Føje en omhyggeligt udformet barkflis lag rundt om træet, når det er plantet kan hjælpe den jord, der understøtter rødder for at fastholde mere fugt.

Bemærkninger om køb af træer

Typen af træ du køber fra planteskolen er et spørgsmål om æstetik og mængden af indsats, som du ønsker at sætte i plantning træet. Men der er nogle generelle overvejelser at gøre ud over personlige. Mindre og yngre træer er mere overkommelige, lever længere og er generelt lettere etablerede i nyere jord end de ældre træer. Dværg og semi-dværg træerne er også mere tilbøjelige til at root skaden, hvis ordentlig pleje ikke er taget til at beskytte rødderne på turen fra børnehaven til plantning hul. På den anden side vil ældre træer etablere hurtigere, hvilket betyder, at du ikke skal vente så længe du ønsker når plante en yngre træ for at nyde alle de fordele, som træerne har at tilbyde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com