Liste over indfødte Mississippi planter

May 12

Native planter er de naturligt forekommende planter i nogen region og er tilpasset vækstbetingelser i det givne område. Ligeledes, de indfødte planter af Mississippi er velegnet til lange, fugtigt sommer og korte vintre i staten. Native planter er mere hårdføre end sorten nonnative, og kræver mindre vanding og gødskning. Hjemmehørende arter er også mere resistente over for sygdomme og skadedyr, og dermed falder ind under kategorien af lav vedligeholdelse planter.

Mountain Laurel

Mountain laurel (Kalmia latifolia) er en stedsegrøn hjemmehørende Mississippi busk og medlem af hede eller Ericaceae plante familie. Mountain laurbær vokser til en moden højde af 4 til 10 fod, og findes normalt på klippefyldte bakker i dens naturlige habitat. Anlægget har mørkegrønne, 3 - til 4-tommer, lance-formede blade, der ligner rhododendron blade. Mountain laurbær vokser bedst i veldrænet, fugtig jord, og i områder i fuld sol eller dyb skygge. Planten blomstrer med pink og hvide blomster fra forår til sommer. Mountain laurel kommer i mere end 75 forskellige sorter.

Busket Aster

Busket aster (Aster dumosus) er en native staude i Mississippi og almindeligvis vokser i åbne marker, krat og enge. Busket aster tilhører store asteraceae plante familie, som også omfatter mælkebøtte og solsikke. Planterne vokse til en moden højde af op til 3 fødder og blomstre med gul-centreret, små & frac12;- & frac34;-tommer lavendel eller hvide blomster. Busket aster blomstrer sent og blomstrer vises mellem August og oktober. Anlægget spreder af jordstængler og frø.

Swamp Milkweed

Swamp milkweed (Asclepias inkarneret) er en urteagtige flerårig hjemmehørende i Mississippi og andre nordøstlige og sydøstlige regioner i USA. Planten har en oprejst og sammenklumpe vækst vane, og almindeligvis opstår i floden bottomlands, sumpe og våde enge. Swamp milkweed vokser til en moden højde af 3 til 4 fod, og blomstrer med duftende, fem-grafitmine, lilla til lyserøde blomster. 3 - 6-tommer løv er lanse-formede og tilspidset på points. Planten har få sygdom og insekt-relaterede problemer, og er en vigtig fødekilde for monarch sommerfugle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com