Virkningen af lys på tomat planter vækst

May 15

Virkningen af lys på tomat planter vækst

Uden ordentlig beløb af lys lykkes tomatplanter til at vokse og producere frugt. Forståelse af den rolle lys spiller i din tomatplanter sundhed vil tillade dig at plukke tomater hele sommeren lang.

Energi

En tomatplante bruger en masse energi til at udvikle tomat frugt. Den mere lys eksponering du give dine tomater, jo mere energi den modtager, som af fotosyntese, er, hvordan det gør tomat frugt. Mindre lys vil resultere i mindre eller ingen frugt på dine planter.

Krav

Planter kræver 10 til 14 timers lys pr. dag. Du kan bruge en grow lys til at opnå dette indendørs. Når du transplantation til haven, skal du vælge et sted for din tomatplante, der skal modtage mindst seks timer om dagen i direkte sollys. Otte til 10 timer er ideel.

Modning

Det er en myte, at sollys er forpligtet til at vise din tomat frugt rødt. Varmen af dagen vil modnes frugt.

Effekter

Hvis din tomatplante ikke vokser, eller er ved at udvikle tynde, svage stængler og har nogle blade, er det en god indikation af tomat planten ikke får nok stærkt lys.

Tiltagende lys

Du kan øge din tomatplante modtager ved at anbringe reflekterende materialer som aluminium folie eller hvid pap omkring din tomatplanter lysets intensitet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com