Cosmos følgesvend plantning

May 15

Cosmos følgesvend plantning

Cosmos producerer masser af farverige blomster, der tiltrækker en bred vifte af bier, sommerfugle, fugle og nyttige insekter til haven. De store daisy-lignende 2 - til 3-tommer blomsterne kommer i mange forskellige farver – herunder lilla, pink, hvid, rød, gul og orange. Planterne selv nå 3 til 6 modne højde. Fint klip, lacy løv ser godt ud i kombination med en række forskellige planter. Cosmos er en selvstændig seeding etårig plante, som det vokser, blomster, sætter frø og dør i en vækstsæson.

Blomster

I den flerårige haven, plante cosmos blandt vilde blomster, roser, stokroser, inula, asiatiske og orientalske liljer. Frø lov til at falde i haven i slutningen af sæsonen typisk vokser det følgende forår, så kosmos til naturalize i den flerårige haven. Stauder er planter, der kommer tilbage fra deres rodsystem år efter år. I den årlige blomsterbed, plante cosmos blandt solsikker, bachelor's knapper og bølge petunias. Anser den modne højde af kosmos, når du vælger passende blomstrende kammerater, så én plante ikke blokerer dig fra at se blomsterne af andre anlæg.

Grøntsager

Cosmos er en ideel plante til at vokse i din køkkenhave, fordi det bliver sammen med alle sorter af grøntsager og tiltrækker bestøvere, hvilket fører til en rekordhøst. Plante rækker af kosmos i mellem planter, der ikke kan lide hinanden, såsom løg og bønner. Dette skaber en fysisk barriere, der giver mulighed for begge planter kan trives. Scatter frø tilfældigt hele haven for at sikre en bred vifte af nyttige insekter besøg. Dette vil hjælpe dig med naturlige skadedyrsbekæmpelse, som er et væsentligt element i økologiske haver.

Buske

Skabe en naturlig baggrund for cosmos ved at dyrke dem foran store buske som ninebark, viburnum eller liguster. Buske med mørk farvet blade, såsom ninebark, virkelig gøre bregne-lignende blade af kosmos skiller sig ud. Vælg sorter af kosmos med kontrasterende blomster til virkelig trække øjet til dem. Cosmos er ideel til at skabe stoflige kontrast, især hvis hække bruges til at oprette en væg.

Vinstokke

Plante cosmos foran vinstokke at skabe kontrast og tilføje farve selv efter vin er ikke længere i flor. Chokolade vin, formiddag herlighed, ærteblomst og clematis er ideelle følgesvend anlæg til kosmos. Chokolade vin er en af de tidligst blomstrende vinstokke, så kosmos ikke vil sandsynligvis være i blomst når denne vin blomstrer. Søde ærter blomstrer fra slutningen af foråret til forsommeren, så det er muligt denne vin vil blomstre på samme tid som kosmos. KLEMATIS blomstrer på forskellige tidspunkter afhængigt af sorten. Morning glory blomstrer nonstop hele sommeren lang, fra det tidspunkt, det er 12 uger gamle. Husk at overveje blomst farver af kosmos og blomster på vinstokkene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com