Hvornår du kan definere ud Hummingbird foderautomater?

May 16

Hvornår du kan definere ud Hummingbird foderautomater?

Kolibrier er lille, hurtig-flyvende fugle, der primært spiser insekter. For at brændstof deres hurtige flugt, nippe de dog også nektar fra blomster. Hummingbird foderautomater give kolibrier med sukker vand meget i den måde, at planter som trompet blomsterne og kaprifolium. Fastsætter hummingbird foderautomater på det rigtige tidspunkt sikrer, at du vil se masser af disse fugle.

Hummingbird vandringer

Kolibrier er trækfugle, og de begynder at vise op i foråret måneder som de hovedet mod nord. Kolibrier flyve gennem forskellige områder på forskellige tidspunkter, men det er en sikker satsning at opsætte din hummingbird foderautomater, så snart vejret bliver varmere. Ifølge Hummingbirds.net er kolibrier ikke en enkelt gruppe. Hver dyreart har sit eget migrationsmønstre, men det er normalt sikkert at sige, at fuglene ikke vises i dit område indtil det har varmet.

Undtagelser

Nogle områder afholder kolibrier, der ikke overflyttes. Deres milde klima tillader fugle at fodre på nektar og insekter i løbet af året. Allen kolibrier i det sydlige Californien og Annas kolibrier på Pacific Coast er nonmigratory. Andre dele af USA, som f.eks Gulf Coast, vært vandrende Rødstrubet kolibrier om vinteren. Hvis du bor i disse områder, holde din hummingbird foderautomater fuld hele året rundt for disse fugle.

Misforståelser

Mens hummingbird foderautomater, du lægger ud er handy for kolibrier, er de ikke afhængige af dem. I et par tilfælde, som med en sen-sæson efternøler migrerer syd, kan feeder hjælpe dem på vej. Men tidligt i sæsonen, kolibrier vil finde nektar andetsteds. Deres migration mønster er designet til at give dem mad, som de rejser nord i foråret.

Hummingbird Feeder fjernelse

Som vejret bliver køligere, begynde kolibrier at hovedet mod syd igen. Holde foderautomater, så længe du se kolibrier og derefter vente tre uger. Selvom vejret er koldt, kan vente tre uger tillade dig at fodre nogle eftersæson strejfere, der blev blæst ud af kurs. Ren hummingbird feeder grundigt inden du sætter det væk for vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com